Travle tider

22. november 2009

Jeg har det veldig travelt for tiden. Og dette har resultert i blant annet at jeg ikke fikk tatt bilde til denne ukens bildelek. Jeg har andre ting jeg må prioritere min tid på nå en stund. Men uansett så er neste ukes tema “Oi!”. Tenk litt på den dere…

I kveld har jeg sett Harry Potter og halvblodsprinsen med mine to søstre, jeg er veldig glad i den filmen. Kan nesten ikke vente til de to siste. Det blir sensjonelt. I morgen skal jeg kanskje, kanskje se New Moon. Ikke at jeg ser så frem til det da… Jeg synes Twilight er middelmådig, kjedelig… Beklager til dere fans. Den første filmen var OK og jeg har ikke akkurat skyhøye forventninger til denne filmen. Men vi får se, kanskje jeg tar feil, vi håper på det beste. Uansett kan ikke Twilight sammenlignes med Harry Potter, etter min smak. Jeg elsker Harry Potter. That’s all folks!

Share:
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Nina

  Jeg er hundreogførti prosent enig med deg, Harry Potter slår Twilight langt ned i støvlene!:D J.K. Rowling er en fantastisk forfatter, med både fantasi og et utrolig godt språk, mens Stephenie Meyer egentlig ikke er noen av delene. Jo da, Twilight er catchy, men det er bare fordi hun spiller på alle fjortis-strengene:P

  22. november 2009 at 6:35 am Reply
 • Reidun Beate

  Jeg kan kjenne meg igjen i Twilight karakteren “Bella”, men jeg kan ikke kjenne meg igjen i noen av Harry Potter karakterene. Jeg føler de er så små og uskyldige. De har vokst og blitt eldre, men jeg føler fortsatt at de filmene er litt mer for barn enn for folk på min alder. :S

  22. november 2009 at 11:05 am Reply
 • Maiken

  synd du ikke fikk tatt bilde. Kjenner selv det kan bli litt travelt av og til. Så får se om jeg rekker noe til neste helg… (Stian kommer jo hjem, så da blir ofte bloggen nedprioritert litt…)

  22. november 2009 at 2:22 pm Reply
 • Mia Birgitte

  Selv om jeg er veldig glad i Twilight (og da snakker jeg bøkene, ikke filmene), så har jeg alltid syntes at Harry Potter (bøkene & filmene) er tusen ganger bedre. Jeg har vokst opp med HP – det har vært med meg helt siden jeg var 8 år, og jeg sa senest i helga at hvis noen skulle laget et film om meg, så måtte “Hedwig’s Theme” vært themesangen. Jeg har ikke ord på hvor mye jeg elsker Harry Potter. :)

  22. november 2009 at 2:48 pm Reply
 • Maja Piraja

  Tusen prosent enig, Harry Potter over Twilight any day! Twilight for meg er en sånn dårlig paperback kjærlighetsroman, du vet, sånne fra narvesen.. Bare med vampyrer. Men jeg kommer nok til å se filmen, du vet.. Mye pent å se på. Kremt!

  22. november 2009 at 3:56 pm Reply
 • Theri

  Jeg har ikke sett den siste harry potter filmen enda, men må nok kjøpe den snart. :P Den, og transformers 2, og istid 3, er filmer som skal inn i filmskapet ganske snart. :)

  22. november 2009 at 4:28 pm Reply
 • Heidi

  Jeg er enig angående Twilight – kjedelig! Og Harry Potter er kjempespennende. Jeg tror man kan være voksen og “uskyldig” på samme tid :p

  22. november 2009 at 4:28 pm Reply
 • Marlene

  åå. Har du lest twilight bøkene? :) Ellers kan du jo ikke si så mye, for filmene er dritt i forhold.
  Men HP er utrolig bra det også! Eeeeelsker HP.

  22. november 2009 at 9:25 pm Reply
 • Marie

  Harry Potter og Twilight kan ikke sammenliknes OVER HODET! Er så lei av at folk gjør det. Twilight er KJEDELIIIIG. Harry Potter er fantastisk <3

  23. november 2009 at 12:09 am Reply
 • sandra

  Hehe, kan si meg enig der. Heller Harry Potter enn Twilight. Jeg føler Twilight prøver for hardt å bli det Harry Potter er.
  Likte designet ditt. Fascinerende. :)

  23. november 2009 at 12:55 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!