Julie & Julia

13. november 2009

Jeg har nå sett “Julie & Julia” som helt klart nå står som en av mine favorittfilmer! For en film dere! Jeg bare elsket den! Særlig Julia, hun er bare helt fabelaktig! Filmen er basert på to sanne historier, her er litt om innholdet:

Julie bor i USA, i en pitteliten leilighet i Queens. Hun holder på å nå bunnen mentalt og vet ikke helt hva hun skal gjøre. Men hun elsker mat og finner ut at hun skal ta kokeboken til Julia Child som det er 524 oppskrifter i, og lage alle oppskriftene på 365 dager, samtidig som hun skriver på bloggen sin hver dag om prosjektet.

Samtidig som vi ser Julie gjøre dette får vi også følge Julia i den tiden hun begynte å lære og lage mat, i Frankrike. Hun er en av de mest levende sjelene jeg har sett på film.

Absolutt verdt å se denne filmen! Den er mye bedre enn jeg klarer å fremstille den her… Terningkast 6!

Share:
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Guro(:

  Åh! Jeg har så lyst til og se den filmen! (: Har hørt så mye fint om den, men ikke hatt sjansen til og se den selv, enda.. Veit ikke helt om de har den på andre siden av jorda, må sjekke ut akkurat det en dag snart tror jeg altså (: hihi..

  13. november 2009 at 4:34 am Reply
 • Camilla

  DEN vil jeg se :) virker så koselig og bra!

  13. november 2009 at 6:10 am Reply
 • Naitzel

  Jeg har hatt lyst til å se den lenge, og nå er jeg overbevist om at jeg MÅ se den. Håper de lager en slik en om Ingrid “såharmejuksalitt” Espelid Hovig!

  13. november 2009 at 9:19 am Reply
 • bente

  Oh! den har stått på “må se” lista mi siden den kom, men nå rykker den opp til førsteplass ;) Gleder meg !

  13. november 2009 at 11:20 am Reply
 • Maiken

  oh, terningkast 6, da må man nok bare se den da! :) Takk for tipset!

  13. november 2009 at 12:44 pm Reply
 • Hilde

  Holder på med den nå, har bare sett en halvtime og elsker den allerede! Gleder meg til å se den ferdig :-D

  13. november 2009 at 3:28 pm Reply
 • KAYSO

  Jeg har den lastet ned og kommer sikkert til å se den i løpet av helgen :) Gleder meg, spesielt siden du sier at den er så bra :)

  13. november 2009 at 6:10 pm Reply
 • Reidun Beate

  Den var perfekt. :D

  13. november 2009 at 6:16 pm Reply
 • martha

  Den virker koselig, morsom og skikkelig fin :) Den vil jeg se.

  13. november 2009 at 6:26 pm Reply
 • Jeea

  Uuu den må jeg se ^^

  13. november 2009 at 9:58 pm Reply
 • Lotte

  Den filmen har jeg store planer om å se :)

  13. november 2009 at 10:09 pm Reply
 • KAYSO

  du må skrive hva du har lyst til å vinne og hvorfor også :)

  13. november 2009 at 10:24 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!