Film: Sunshine Cleaning

15. november 2009

I helgen har jeg sett to nye filmer, Sunshine Cleaning og Rain Man. Hver gang jeg ser en ny film legger jeg dem inn i “Film” i sidemenyen med karakter bak, basert på min egen mening. Her skal jeg fortelle litt om Sunshine Cleaning fordi Rain Man ikke falt  meg helt i smak, selvom det er en bra film. Men en ting skal menneskene bak Rain Man ha, eller nærmere Hans Zimmer, musikken var NYDELIG! Hvis du har Spotify så må du høre en av sangene her. Jeg elsker den!

Så, nå over til Sunshine Cleaning… Det første jeg tenkte da jeg så en av hovedpersonene var at hun der har jeg sett før! Og tror dere ikke jammen meg det er samme person som spiller Julie i Julie & Julia? Ha ha, hun så veldig anerledes ut i denne filmen. Filmen handler om et søstrepar som får en jobb med å vaske opp etter folk som har tatt selvmord. Det er en sterk film, en komisk film og en tragisk film. Det var noen ting jeg stusset litt på, men alt i alt var det en film verdt å se! Karakter 5.

Share:
Previous Post Next Post

9 Comments

 • Maiken

  oy, ser ut som jeg har linket meg selv to ganger på fotoleken… ikke meningen :O

  15. november 2009 at 4:40 pm Reply
 • Reidun Beate

  Jeg elsket den. Amy Adams er flink! :)

  15. november 2009 at 5:57 pm Reply
 • Else

  Hei! Lurer på hvilket kamera du bruker? Mulig du har skrevet det før, men jeg har nylig begynt å lese her inne, så.

  15. november 2009 at 6:10 pm Reply
 • Bente Iren

  Høres ut som en litt spesiell og interessant film ^^, Kanskje eg skulle sette den på “Må sjå” listen? ;)

  Super blogg forresten, har lest bloggen din en stund nå, men ikkje kommentert før nå, så er vel på tide ^^, Synes du skriver veldig bra ;)

  15. november 2009 at 6:19 pm Reply
 • Naitzel

  Hans Zimmer er den beste filmscoreren! Har du hørt på Yann Tiersen? Han laget musikken til Den Fabelaktige Amelie Fra Montmartre – meget bra film som jeg ser for meg at du liker.

  15. november 2009 at 9:01 pm Reply
 • Maja Piraja

  sv: Ja ikke sant?! Jeg satt og så på bilder fra da Luna var baby her en dag, herre min hatt så liten hun var..

  15. november 2009 at 9:45 pm Reply
 • Guro(:

  Sv: Aww, takk skal du ha! (: Jaa, digger det! Kjempegenialt påfunn etter min mening!

  16. november 2009 at 8:30 am Reply
 • Linn Marie

  sv. nei ikke akkurat det bildet der, men mange av de andre ble det, er så kjedelig.

  Hehe hørtes ganske greit ut da. Kanskje jeg skal ta meg tid til å se den når jeg ikke har noe annet å gjøre :P

  16. november 2009 at 7:42 pm Reply
 • Bente Iren

  Gleder meg til å sjå fleire film anmeldelser i såfall ^^,
  Vinteren og jula er jo en film-periode, så da er det like bra å ha mangen valg muligheter mellom gode filmer ;)

  16. november 2009 at 8:19 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!