Et sunnere liv?

25. november 2009

Det er bare å innse det, 2009 har ikke akkurat vært sunnhetens år for min del. Men jeg har store planer om at 2010 skal bli mitt gyldne år! Jeg har nemmlig meldt meg inn på treningssenter! Binder meg for ett år, så her er det ingen unnskyldninger. Det som er supert er at jeg har nå fri adgang til Grottebadet, Harstads badeland. Så nå kan jeg drive mye med mine ynglingssport, nemmlig svømming. Dessuten er jo faktisk svømming kåret til den beste treningsmåten man kan finne!

Jeg hadde min første treningstime i går. Den varte i 2 timer med treningsinstruktør. Siden jeg skal gå ned i vekt må jeg trene ganske mye kondisjon pluss en del styrke for å bygge opp musklene. Det store nederlaget var at min 3 år yngre søster (som er min treningsbuddy fra nå av) var sterkere i armene enn meg, og det sier litt så svak som hun er… Ha ha. I dag er jeg så innmari støl at jeg så vidt klarer å løfte armene… Men jeg satser på bedre vær! Her er mine nye vaner fra i morgen av!

 1. Godteri BARE på lørdager (da kan jeg til gjengjeld gafle innpå).
 2. Styrketrening 2 ganger i uken, kondisjonstrening 3-4 ganger i uken.
 3. Skjære opp frukt og grønnsaker hver kveld før de dagene jeg skal på skolen. God matpakke!
 4. Tran hver dag.
 5. Spise frokost hver dag.
 6. Spise hver 4. time.
 7. Begynne å lage sunn mat oftere, nye oppskrifter.
 8. Smile masse.

Dette skal jeg jammen meg klare!


Her finner dere meg ofte fremover!


Share:
Previous Post Next Post

21 Comments

 • Theri

  Høres ut som en bra plan. Jeg har hatt lignende planer gang på gang, år etter år, men jeg klarer aldri å holde meg til planene. :P

  25. november 2009 at 1:36 am Reply
 • Naitzel

  Jeg ante ikke at det var så fint i grottebadet! Trodde det var mørkt og trist med grå vegger :P

  25. november 2009 at 4:01 am Reply
 • Guro(:

  Aww, likte spessiellt det siste punktet! Lykke til (:

  25. november 2009 at 8:36 am Reply
 • Mariell

  Lykke til Carro! Jeg vet du kan klare det, og jeg støtter deg 100% :) Bra ikke forsvinn helt, vil jo fortsatt ha den gode gamle Caroline :D

  25. november 2009 at 8:46 am Reply
 • Muffin

  wow, jeg er imponert! :D
  åh, jeg og vil ha et sunnere liv med masse trening, frukt og smil. ;P Jeg har jo faktisk treningsabonnement, og var kjempeflink før sommeren. Blæh. jeg må¨skjerpe meg.
  Håper det går skikkelig bra for deg! :) Det er digg å føle seg bra.

  25. november 2009 at 9:25 am Reply
 • Emi

  SV: Kult;) Svømming er best!!;D

  Tror jeg skal herme litt etter deg jeg:P Hehe

  25. november 2009 at 9:43 am Reply
 • bente

  Flott plan! Og for et flott basseng! <3 :D Jeg er også medlem på treningssenter, og selv om jeg ikke trener mer enn to ganger i uken er det kjempegøy. Og jeg merker at jeg blir litt fastere i fisken :P

  25. november 2009 at 10:52 am Reply
 • Reidun Beate

  Det der har jeg prøvd også, men viljestyrken min er for svak gang på gang. Jeg håper virkelig du greier det! :) Masse lykke til!!!:)

  25. november 2009 at 10:56 am Reply
 • Martine

  Wow, Kjempeplan da! Synes det var sunne og fine mål du har satt deg! :D

  Jeg trener på treningssenter og er helt frelst til tider – elsker å gå på gruppetreningstimer det er så mye gøy der.. Men det er kanskje litt også fordi jeg ikke har noen¨å trene med! Så der er du heldig – dere kan oppmuntre og piske hverandre litt ;) og såå heldig som får tilgang til badebasseng da, det så jo helt nydelig ut!

  Du kommer sikkert til å bli enda mer motivert når du merker at kroppen blir sterkere og motivasjonen bedre! ;) Lykke til!

  25. november 2009 at 10:59 am Reply
 • Rita

  :D Dette tror jeg du kommer til å klare kjempe bra ! ^^
  Selv skal jeg bli sunnere, ingen cola at all :o Noe som er veldig rart :/
  Godteri og potetgull må helst ikke komme til meg, bortsett fra i julen !
  Men jeg starter 1.januar, eller… når hverdagen starter igjen i 2010 :)

  25. november 2009 at 11:37 am Reply
 • Malin

  Du kommer sikkert til å klare det med rette innstillingen. Jeg for min del prøver fortvilt å slutte med så mye søt saker og cola, men det er vanskelig! Men skal kutte ned til helgene når 2010 begynner, så det blir spennende å se hvordan det kommer til å gå! Har jo så lyst til å trene og spise sunt.. Har vært på grottebadet en gang bare,moren min bor i harstad :) Elsker å bade, så skulle gjerne hatt muligheten til å svømme gratis :p

  25. november 2009 at 11:37 am Reply
 • Maja Piraja

  Så fine mål! Men veldig viktig å opprettholde godteridagen også, så man ikke er altfor streng med seg selv :) Selv har jeg skeiet helt ut denne høsten, så nå må jeg stramme litt inn igjen. Men jeg har jo ikke vært i toppform, og da syns jeg det er lov å kose seg litt ekstra :)

  25. november 2009 at 12:02 pm Reply
 • Ingrid Elisabeth

  Lykke til! Jeg burde også ha satt meg sånne mål. Smile mye gjør jeg fra før, men alt det andre. Det krever liksom ikke så mye innsats fra oss, jeg tror det er i hodet det sitter :p
  Gjerne kom med tips til treningsmotivasjon etter hvert som du kommer i gang nå :)

  25. november 2009 at 3:14 pm Reply
 • Ingrid Riddervold

  Tusen takk ;-D
  Høres ut som en bra plan du har satt deg!

  25. november 2009 at 4:38 pm Reply
 • Janne-Kristin

  Så fint badested, så jo skikkelig luksus ut! Nytt år er en ny frisk, skal selv prøve å begynne med treningen. Det tøffeste er å komme i gang! ;)

  25. november 2009 at 5:20 pm Reply
 • - Cecilie M -

  Oi, det var ikke verst! Det blir mange treningsøkter på en uke, det! Puh! Du kommer til å bli supersterk!

  Lykke, lykke til med planene dine – dette klarer du!

  SV: Jepp – selvutløser ;)

  25. november 2009 at 6:58 pm Reply
 • Katrine

  Lykke til :) det er fint å ha sånne endringer, og det var noen veldig realistiske punkter også :) jeg er sikker på at du klarer det, og faller du av (som man jo gjør!) så er det bare å komme seg opp igjen :)

  25. november 2009 at 8:12 pm Reply
 • Helene

  Høres ut som en veldig god plan! Som katrine sier her – det virker som du har realistiske mål! :) Lykke til :) (skulle forøvrig blitt litt sunnere selv ;)

  25. november 2009 at 9:11 pm Reply
 • Sandra

  Jeg HADDE tenkt å komme med en spydig kommentar på den nokså SPYDIGE kommentaren om armmusklene mine, men jeg konkluderte meg fram til at du har nok rett :P Men hvor er de bildene av meg og lene??????

  26. november 2009 at 12:02 am Reply
 • Rita

  sv; Takk, han er helt nydelig ! Men skal sies at det er Malin sin lille pusegutt ;)

  26. november 2009 at 10:48 am Reply
 • Anonym

  Haha, herlig! Bare pass på å ikke sette deg for høye treningsmål. 3-4 ganger i uken bør være nok. En blir vanligvis umotivert om en ikke klarer gjennomføre alle øktene en har planlagt. Kjempeflott tiltak, dette klarer du!

  30. november 2009 at 1:52 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!