Eksamenspress

10. november 2009

Oi oi oi, det er virkelig lenge siden jeg har kjent denne følelsen. Panikken, fortvilelsen… Neida, det er ikke så ille altså folkens! Men man kan jo trygt si at det er lenge siden jeg hadde eksamen sist. I alle fall 1,5 år siden, he he. Så dette skal jammen meg bli spennende. Jeg skal bruke studiedagene denne uken til å jobbe med oppgaven. Den skal ikke leveres inn før i desember, men like greit å være tidlig ute spør du meg.

Eller dere? Gleder dere dere til jul? Og en ting… Skal dere bake mye? Er det noe julebakst dere ikke klarer dere uten? OG (mase mase) har dere noen gode oppskrifter på noe snadder dere liker (trenger ikke være julebakst)?


Meg og Kaja.

Share:
Previous Post Next Post

13 Comments

 • Julie

  Pepperkaker må med! Gleder meg til jul, men gruer meg til eksamen!

  10. november 2009 at 1:06 am Reply
 • christine

  Lykke til søta!

  10. november 2009 at 2:35 am Reply
 • Lotte

  Bedre føre var, enn etter snar! Den lever jeg etter. Liker å bli ferdig med ting snarest mulig, og slappe av etterpå. Skippertaksmetoden passer ikke for meg. Ender bare opp med at jeg er så stressa at jeg klorer av meg fingrene (jeg pilker på huden rundt neglene når jeg er stresset, usj). Lykke til med eksamen da, jeg tenker du fikser den biffen bra jeg :)

  10. november 2009 at 3:01 am Reply
 • Tabbytrash - This is me!

  Jeg skal bake myke fattigmenn, det er det som er julen for meg :D

  10. november 2009 at 9:50 am Reply
 • bente

  Så herlig bilde! vindmaskin? ;)

  Jeg er ikke så flink til å bake, men jeg tror jeg skal prøve meg på litt i år, pepperkaker, brente mandler og kanskje noe annet godt. Det er så koselig med julemusikk og duften av julebakst <3

  Eksamen ja… Jeg hadde teoriprøve for ikke så lenge siden, det var min første på seks og et halvt år, hehe :P Lykke til med oppgaven!

  10. november 2009 at 11:19 am Reply
 • Maja Piraja

  Sjakkruter! Sånne kaker som er satt sammen av to ruter lys deig og to ruter sjokoladedeig :) Nam nam!

  10. november 2009 at 12:31 pm Reply
 • Muffin

  snacks:
  – Smelt 4 hele Japp i en kjele.
  – putt oppi litt smør (husker ikke hvor mye, men man kan vel aldri få nok smør.. nam)
  – putt oppi masse cornflakes
  – rør rundt
  – legg på fat i spiseskjestore biter
  – sett kjølig
  – SPIS SNACKS.
  nam. :) Lagde det i jula i fjor, tror jeg.

  10. november 2009 at 2:41 pm Reply
 • Jeanette

  SV: Tja… Man kan jo bare få stemme på en blogg. Da blir det ikke sånn poenggivning. Eller kanskje du kan ha sånn spørreundersøkelse. Der du har alle bloggene som har blitt nominert. Og så gir man poeng på hver blogg. Hvis du skjønner hva jeg mener… Kanskje det er en dårlig ide…?

  10. november 2009 at 3:10 pm Reply
 • Linn Marie

  sv. jeg tar bilder i JPEG format jeg, prøvde å ta RAW bilder meg jeg får ikke åpnet dem i Photoshop. Det merkelige er at jeg får åpnet andres RAW filer men ikke mine egne. Så skjønner ingenting. Mener du da f.eks tre forskjellige bilder av en person som man lager til ett?

  Usj jeg hater eksamensnerver. Heldigvis blir det ikke noe av de før tidligst neste høst for meg. Krysser fingrene for at det går bra for deg da :) Blir nok noe julebakst her i julen ja, er alltig pepperkaker, serinakaker og kromkake baking hos farmor før jul hehe. Men tenker ikke så mye over det enda for er ganske lenge til :P

  10. november 2009 at 4:34 pm Reply
 • martha

  Ja, jeg gleder meg til jul :D Blir ikke mye baking, men noen kakemenn og pepperkaker blir det kanskje. Er andre som baker mye mer enn meg hjemme :)

  10. november 2009 at 5:49 pm Reply
 • Myldretid

  Wow, du er flink som har begynt med oppgaven allerede!
  Jeg har heldigvis bare en hjemmeeksamen, og den er ikke før 14. desember. Men det er flere oppgaver som skal leveres før den tid:)

  10. november 2009 at 10:40 pm Reply
 • Martine

  Tusen takk! :)

  Jeg elsker sånne kokkosmakroner.. Egentlig eneste julekake jeg er skikkelig glad i. Blir ikke så mye julefeiring på meg i år, siden vi reiser 19 desember. Men gleder meg til adventstida da, skal nok få litt julestemning før vi reiser til varmere strøk! ;)

  10. november 2009 at 11:43 pm Reply
 • Ingrid Elisabeth

  Det blir ikke jul uten kakemenn for meg i alle fall. Jeg skal helt sikkert legge ut oppskriften på matbloggen min den nærmeste måneden. Ellers er det jo veldig godt med havremakroner også da.
  Jeg gleder meg kjempemasse til jul (tjuvstartet med et par sanger i dag – skam på meg), og jeg skal garantert bake kjempemasse…
  Heldigvis har jeg ikke eksamen nå før jul. Har to uker skole og tre uker praksis. Gleder meg masse til å være i barnehagen fram til jul i alle fall.
  Lykke til med eksamen og eksamenslesings :)

  11. november 2009 at 3:51 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!