Tromsø

10. oktober 2009

Her i Tromsø er det masse snø og ganske kaldt. Jeg har hele helgen jobbet på Boligmessen “Gjør din bolig bedre” og skal jobbe der i morgen og. Det ser ut som konkurransen min mildt sagt ikke ble noe suksess så jeg beholder herved boken selv enn så lenge. Deres tap, det er en fantastisk bok! Bare spør Talkie Walkie!

Ellers så er det oppdatert på Bildeleken sin side så dere kan bare putte dere inn der når dere poster bildene deres. Dette er den aller siste sjansen for dere som er med i Bildeleken til å virkelig DELTA i det dere har meldt dere på. Mange poster ikke bildene, og om dere ikke gjør dette denne uken heller kan jeg dessverre ikke la dere være med lenger. Dette gjelder ikke de som har sagt i fra om at de ikke kan denne uken/meldt seg på at de kan poste av og til.

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Maiken

  det hørtes ut som noe fint å gjøre i helgen! :) Jobber du med noe slikt, eller? :)
  Jeg jobber og jobber i helgen. Greit det også. Ferdig klokken 7 i morgenkveld, og DA er det helg for meg! ;D yeeey!

  10. oktober 2009 at 10:30 pm Reply
 • Mariell

  Stå på med det gode arbeidet! Jeg er stolt av dere :D

  10. oktober 2009 at 11:09 pm Reply
 • Maja Piraja

  Så fin kjole! Og verdens fineste pus, men så klart, det sier jeg jo hver eneste gang :)

  11. oktober 2009 at 1:04 am Reply
 • Marie

  Søt du er :D

  11. oktober 2009 at 2:27 am Reply
 • Monica

  Søting :) Fin kjole også :)

  11. oktober 2009 at 6:09 pm Reply
 • SOFSEN

  Åååh, for en fin kjole! Du er så nydelig <3

  13. oktober 2009 at 3:25 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!