Tjallabais!

14. oktober 2009

Dere aner ikke hvor mye jeg har å gjøre på skolen for tiden, phu! I dag satt jeg og jobbet til kl 19.00!  Og det må jeg nok i morgen og på torsdag også… Driver og skriver en stor oppgave skjønner dere, om kommunikasjones betydning for barns sosialisering. Om dere har noe å tilføye på dette, skrik ut, he he. På fredag får jeg ut eksamensoppgaven også, jeg gruer meg litt, det skal jeg ærlig innrømme.

Skal prøve å få postet flere bloggerportretter fremover, jeg vet jo at mange venter på det. Kanskje jeg i alle fall har noe tid til overs når helgen endelig kommer! Det er så ufattelig mye som skjer for tiden. Forrige helg var jeg i Tromsø, denne helgen kommer søskenbarna mine fra Finland på besøk og neste helg skal jeg være i Trondheim fra torsdag til søndag (det gleder jeg meg til! Jeg og Gro-Elisabeth på bytur, ha ha). Skjer det mye i deres liv?

Det er veldig mange som har meldt seg på Bildeleken, det er moro å se! Jeg vil bare si at fristen for å melde seg inn er satt til i morgen kl 18.00. Så du har ennå en sjanse, du som lurer! Dere som har meldt dere inn vil motta en infomail om ikke lenge der det står litt om hvordan leken pågår.

Nå skal jeg legge meg å innta litt velfortjent søvn dere! Takk for i dag!


Her tilbringer jeg MYE tid om dagen…


Nå skal jeg lese litt i Kafka på stranden og så sove… Natta!

Share:
Previous Post Next Post

13 Comments

 • Gudrun Jona

  Åh, den senga så utrolig god ut. Jeg elsker slike dynetrekk :-)
  Ah, sovetid <3

  14. oktober 2009 at 1:00 am Reply
 • Maja Piraja

  Den senga så herlig ut, jeg vil sove mere!
  jeg begynte forresten å skrive mail til deg i går, men så var det plutselig leggetid :)

  14. oktober 2009 at 6:47 am Reply
 • Reidun Beate

  Skal du til Trondheim!?! Jamen da må vi jo møtes!!

  14. oktober 2009 at 11:53 am Reply
 • KAYSO

  huff, det høres ut som du har meget å gjøre for tiden ja! Ta vare på deg selv opp i alt sammen i allefall :) Klem

  14. oktober 2009 at 12:06 pm Reply
 • Muffin

  Hey – Trondheim? Jeg skal dit på messe 23.-25. oktober! Skal stå for IEC-HUS. Er det samme helgen som dere skal? Snakker vi kaffe, eller? :D

  14. oktober 2009 at 1:50 pm Reply
 • Sandra Jeanette

  Hadde tenkt å spørre om du går barn og ungdom, men fikk jo svaret i bildene under :p Tipper du går førskolelærer eller barnevernspedagog eller noe :p

  14. oktober 2009 at 3:23 pm Reply
 • Monkey

  Oi, mye som skjer! Det skjer en del ting i mitt liv også, men det er ikke så travelt heldigvis :)

  14. oktober 2009 at 4:00 pm Reply
 • Linn Marie

  Syns det er moro at det er mange som er med på denne bildeleken jeg, artig å se hvordan folk tolker temaene. Jeg er definitivt med videre, kjempebra ide alt sammen :P

  14. oktober 2009 at 4:02 pm Reply
 • Gro-Elisabeth

  Mette: Det stemmer :)

  Kaffe it is! :)

  14. oktober 2009 at 5:05 pm Reply
 • Mette

  Rått! :D Nå gleder jeg meg!

  14. oktober 2009 at 5:58 pm Reply
 • Mariell

  Stå på Caroline, du er flink du :D
  Gleder meg også til byturen til deg og G-E, håper på mange bilder!

  PS. Jeg har utfordret deg! Sjekk bloggen ;)

  14. oktober 2009 at 7:29 pm Reply
 • Maiken

  Hva er det du går igjen?
  Er jo sikkert masse å skrive om når det kommer til barn og kommunikasjon! :)spennende tema, iallefall! :)

  Lykke til med skrivingen, og senga har du fortjent nå ja! :)

  14. oktober 2009 at 9:28 pm Reply
 • marchi

  hei
  jeg vil veldig gjerne være med på bildeleken. jeg har fulgt den en liten stund og syns det er et fantastisk konsept! fant ikke mailadressen din, så håper det går bra å sende her. du tar utrolig kule bilder! veldig inspirerende :D

  marchi.blogg.no
  marchi.blogg@hotmail.com

  14. oktober 2009 at 9:33 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!