Hallo fra Trondheim!

24. oktober 2009

Hei hei alle sammen! Ja, nå sitter jeg her da. På Thon hotell midt i Trondheim by. Jeg må bare si det, jeg elsker Trondheim. Det er en helt fantastisk by, jeg kunne gjerne bodd her. Er utrolig mange flotte spisesteder, butikker og et yrende liv. I går var jeg og Gro-Elisabeth i Tryholttåret (ca. 70 meter over bakken) og spiste middag i en roterende resturant. Det var en merkelig opplevelse. Først ble jeg dårlig fordi jeg har veldig høydeskrekk, men det gikk bedre etterhvert heldigvis.

I dag har vi vært og spist på en italiensk, flott resturant og hatt en travel dag. Men det er lite folk på Boligmessen altså! Håper å se mange av dere der i morgen! Jeg selger massasje, dere bør komme å prøve, he he. Husk at det er to haller å besøke, ikke bare en.

Ellers kan jeg dessverre nok ikke poste bilder til Bildeleken før kanskje sent i morgen eller mandag, så vet dere det. I morgen er det virkelig en travel dag. Men jeg gleder meg mye til å se deres resultater!

Ha en fin helg videre, bilder vil komme etterhvert.

Share:
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reidun Beate

  Jeg er fortsatt dårlig så det blir nok ikke noe besøk fra meg der nei. Unnskyld. :(

  24. oktober 2009 at 10:27 pm Reply
 • Ingrid Elisabeth

  Å spise på Egon i Tyholttårnet er en opplevelse verdt å få med seg, så bra du gjorde det :)
  Og ja, Trondheim er en kjempefin by. Jeg har bodd her i snart 15 måneder, og jeg har ikke angret en dag på at jeg flyttet hit. Det er en storby uten at den tar helt pusten fra en :)

  24. oktober 2009 at 10:50 pm Reply
 • Ingrid Elisabeth

  SV: Tusen takk :D

  24. oktober 2009 at 11:53 pm Reply
 • Mariell

  Så godt at dere trives! :D

  25. oktober 2009 at 1:55 am Reply
 • Muffin

  jeg og elsker trondheim! :)

  26. oktober 2009 at 1:01 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!