God film: Harriet the spy

18. oktober 2009

Når jeg var liten var det spesielt en film som brant seg på hjernen min, og det var Harriet the spy. Skuespilleren husker du kanskje igjen fra “17 again” der hun spiller datteren til Efron, på en måte. Anyway… Denne filmen er et mesterverk av en film og virkelig griper tak i en og får følelsene (og tårene) i sving.

Filmen handler i hovedsak om Harriet som vil bli spion. Hun har med seg en notatbok overalt der hun skriver ned alt hun ser. Foreldrene hennes er ikke mye til stedet, men hun har en barnevakt som hun er meget glad i. En dag drar barnevakten og Harriet blir sendt til psykolog fordi foreldrene er bekymret for henne. Hun skriver mye i notatboken og virker på dem som meget utagerende. Dette er en film du virkelig bør se! Jeg fant ingen trailer men har funnet to klipp fra filmen som du kan ta en titt på. Jeg gråter seriøst når jeg ser dem… Men jeg er et veldig følelsesmenneske da, he he.

Share:
Previous Post Next Post

7 Comments

 • Maja Piraja

  Denne så jeg faktisk aldri! Kanskje den er verdt en titt? :)

  sv: Åj, det visste jeg jo egentlig! Du skal slippe å gjøre den to ganger, altså ;)

  18. oktober 2009 at 7:59 pm Reply
 • Maiken

  Den har jeg ikke sett! må gjøre det jeg også da, hørtes bra ut! :) liker sånne typer filmer også så! :)
  en film jeg husker fra da jeg var lita, er Blues Brothers. hehe, DEN har jeg sett 1000 ganger (nesten ;P) hehe! :)

  18. oktober 2009 at 10:03 pm Reply
 • Monica

  Hmmm, kan ikke huske denne jeg heller. Men barndomsminner er gode å ha :)

  18. oktober 2009 at 10:57 pm Reply
 • Siv

  Denne skal jeg finne på internett og se idag:)
  Tusen takk for tipset!

  Sv: ja, jeg har meldt meg på. Dvs om det bare er å legge igjen navn og adresse på bildeleken siden..?:)
  Det er et fantastisk konsept, jeg kan ikke få rost deg nok!

  19. oktober 2009 at 9:43 am Reply
 • Reidun Beate

  SV: Helt ok at du er i mot meg fordi jeg forstår argumentet ditt. Det jeg ikke forstår er hvorfor blogg.no forskjellsbehandler, og ikke en gang sier fra til de bloggene de velger å fjerne før de gjør det. En annen ting er at barn under 15 kan like lett finne informasjon om sex over alt på nettet. Annenhver reklame på så å si hver eneste side inneholder jo ordet “sex.”

  Jeg liker også ordet ytringsfrihet, og liker å tro at man kan skrive og få respons på noe uten at man skal bli utestengt fra diverse sider kun fordi “andre” synes det er provoserende og skadelig for barna deres. Sannheten er jo at de kommer til å få vite om sex gjennom internett uansett. Hvis man ikke vil at barna skal få lese om sex, så må de jo nesten ikke få bruke internett da. Det er jo overalt!

  Jeg synes bare det er VELDIG urettferdig for disse sex-bloggene, og OSS lesere som synes de fortjener å være på den listen. Uansett hvor tullete den kanskje er for noen.. De har jo jobbet hardt og brukt mye tid på bloggene sine de også, så hvordan man bare kan fjerne den er uforståelig for meg.

  Nå lever jo faktisk jeg også i frykt for at min blogg kan bli fjernet. Jeg har jo hørt at jeg er FOR ærlig selv, og kanskje min depresjon eller lignende provoserer andre. Who knows. I might be gone tomorrow. :P

  Nå må du ikke tro jeg er sint på deg for det er jeg ikke. :) Det er bare hele situasjonen. Jeg føler bare at Norge er så trangsynte av å til. Unnskyld meg altså. Barn kommer til å finne ut av det meste uansett, og det blir helt feil å “straffe” oss voksne pga dette. Vi må jo få være til vi også liksom. Er bloggnorge plutselig kun for de under 15? :/

  19. oktober 2009 at 12:14 pm Reply
 • Linn Marie

  Jeg tror ikke jeg har hørt om denne filmen en gang jeg :P

  19. oktober 2009 at 6:17 pm Reply
 • Ask for Answers

  Jeg har heller aldri hørt om denne filmen!

  19. oktober 2009 at 6:30 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!