Da drar jeg til Tromsø, men…

8. oktober 2009

Jeg skal være i Tromsø til søndag men tenkte jeg skulle ha en liten konkurranse her på bloggen til jeg kommer hjem. Det du kan vinne er en bok, men ikke hvilken som helst bok! Det er denne boken:

Dette er en meget sterk, gripende bok som mange sikkert vil finne interessant. La meg putte inn et utdrag fra Capris:

“”DET HER ER JESUSLAND”. Skiltet står i åkeren på landsbygda i Indiana og lyser mot Julia og hennes svarte adoptivbror David. De har nettopp flyttet dit med sine strengt religiøse foreldre. Oppveksten de har foran seg, skal komme til å bli en ildprøve, hvor rasisme og religiøs fundamentalisme bringer frem det verste i deres omgivelser. Foreldrene hadde adoptert David og den litt eldre Jerome uten å vite at guttene var svarte, men som “gode kristne” kunne de ikke godt nekte. En traumatisk oppvekst uten foreldrenes kjærlighet og med farens fysiske avstraffelser kulminerer med at Julia og David sendes til en kristen forbedringsanstalt i Karibia – for å bøte på synder de ikke aner de har begått. “Jesusland” er en sann historie om rasisme og religiøs fanatisme, men også en gripende skildring av søskenkjærlighet som trosser rase og religion.”

Boken er innbundet og lest en gang av meg før, den er med andre ord ikke HELT ny men den ser helt ny ut, he he.

Det du trenger å gjøre for å delta er å skrive om konkurransen på bloggen din og etterpå skrive linken til innlegget her i kommentarfeltet mitt. Det er den som er mest kreativ som vil vinne boken. Da snakker jeg ikke om den som er flinkest i Photoshop eller best å skrive. Jeg snakker om den som gjør mest ut av innlegget sitt. Dere får også et ekstra pluss hvis dere også linker til http://dinehistorier.blogspot.com.

Snakkes da! God helg!

Share:
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Greta :)

  http://lese-kroken.blogspot.com/2009/10/konkurranse-hos-caroline.html

  Håper jeg vinner :)

  8. oktober 2009 at 4:33 pm Reply
 • Solveig

  sv- nååth takk! : D

  8. oktober 2009 at 6:36 pm Reply
 • Jeanette

  Jeg lurer på en ting med bildeleken. Hvem er det som skal bestemme temaet for neste søndag og hva er det temaet?:)

  8. oktober 2009 at 6:48 pm Reply
 • neja

  Den boka har jeg faktisk, bare aldri kommet så langt at jeg fikk lest den!

  8. oktober 2009 at 9:03 pm Reply
 • kristinefargerik

  Kos deg masse i Tromsø da :*

  9. oktober 2009 at 6:48 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!