CS: Det hele var i grunnen ganske sprøtt…

17. oktober 2009

Dette er historien om Maja og Marcus. Henger du ikke med? Les siste innlegget om dem her eller gå på menyen og trykk på “Caroline skriver”. CS i emnefeltet står for Caroline Skriver, så vet dere det til neste gang.

Den sorte katten reiste seg og strakte seg lenge. Maja kjente at magen knøt seg og hun sto helt stille, bare håpet på at Marcus tullet med henne. Uheldigvis så han meget forskremt ut selv. “Hva glor dere på, har dere aldri møtt på en snakkende katt før?”. Katten snakket faktisk. Hun hadde ikke innbilt seg det. Maja kjente hun ble svimmel og satt seg ned på en trestubbe. “Jeg tror jeg begynner å bli alvorlig syk, jeg hørte nettopp den katten snakke…” sa hun lavt til Marcus. “Da må jeg være helt mentalt borte, jeg også. For det var ikke bare du som hørte det” hvisket Marcus tilbake. “Slapp nå av mennesker! Jeg er ingen katt, egentlig. Jeg er en sentur. Men, dere vet vel ikke hva det er regner jeg med… Vel dere, la oss gå videre innover her, vi kan ikke sitte her hele dagen!”.

Maja skjønte ærlig talt ingenting av hva som skjedde. Hun hadde alltid lest om øyeblikker som dette i bøker. Snakkende dyr, eventyrland… Men å oppleve det i den virkelige verden var ganske annerledes. Hun hadde alltid tenkt at hun ville bli livredd om noe slikt skulle hende henne i virkeligheten, men nå følte hun seg bare veldig forvirret og merkelig nok rolig. Hun tenkte igjennom hva hun hadde gjennomgått de siste månedene, hva som var der hjemme. Og på en forunderlig måte bestemte hun seg for at hun ville følge etter denne merkelige katten. Selvom det var en drøm. Forunderlig nok så det ut som Marcus var i samme tankebane for han hadde allerede begynt å følge katten. Og slikt gikk det til at Marcus og Maja fulgte en katt, som egentlig ikke var en katt, innover i en skog som begynte å bli skremmende mørk. Dypere og dypere. Det hele var i grunnen ganske sprøtt.


Fra DeviantART – Starskq.

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reidun Beate

  Oh I love this!!! :D

  17. oktober 2009 at 1:40 am Reply
 • Ingrid Elisabeth

  Jeg har utfordret deg på bloggen min

  17. oktober 2009 at 11:19 am Reply
 • Bente

  Spennende! :D

  17. oktober 2009 at 3:45 pm Reply
 • Maja Piraja

  Hurra, mere Caroline skriver! Jeg hadde lyst til å spørre etter mer, men hadde ikke lyst til å mase i tilfelle du hadde skrivesperre :D

  17. oktober 2009 at 5:46 pm Reply
 • Mette

  Sv: altså – jeg bor med Ida da! ;P Spør meg! :) Hvem kommer? hvor mange er dere? Vi har jo plass til et par stykk i stua evt. Og når kommer dere?

  17. oktober 2009 at 6:30 pm Reply
 • Monica

  Kjempeoppslukende. Venter spent på resten :)

  18. oktober 2009 at 3:50 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!