Pen lillesøster

20. september 2009

Vel, der var enda en helg forbi. De går fort de helgene, ikke sant? Fremover blir det mye skolearbeid på meg. Men det synes jeg er flott, jeg satser jo virkelig på å stå på eksamen til jul! Her er et bilde av min lillesøster, Benedikte.

Share:
Previous Post Next Post

13 Comments

 • Monica

  Det gjør de, men heldigvis har jeg bare tre uker på skolen denne uken, så på onsdag klokken 14 har jeg helg igjen :P

  20. september 2009 at 11:56 pm Reply
 • Lotte

  Helgene går alt alt alt for fort unna… :/
  Det er nesten litt godt å ha mye å gjøre på skolen, man føler at man lærer da. Når man lærer så føler man seg bra. Forutsatt at man faktisk lærer når man sitter med skolearbeid da.. hehe.

  Nydelig bilde av søsteren din :)

  21. september 2009 at 1:07 am Reply
 • - Cecilie M -

  Pretty pretty! :)

  Lykke til med skolearbeidet ditt – du er FLINK! :)

  Håper uken din blir veldig bra1

  21. september 2009 at 10:22 am Reply
 • Monkey

  Er hun sminkefri? :O Naturlig og pen!

  Nydelig navn forresten, haha :D

  21. september 2009 at 3:41 pm Reply
 • Nina

  Ja, er enig. Helgene går utrolig fort!

  Sv: tusen takk :)

  21. september 2009 at 5:58 pm Reply
 • lilliesøster benedikte

  jepp !! jeg var sminkefri og naturlig ;-) hihi =) jeg ble litt fornøyd med det bildet da :-P

  21. september 2009 at 6:01 pm Reply
 • ina

  Sv: Tusen takk for det! Hehe, har faktisk tenkt tanken, men det blir ganske vanskelig. Har mange jeg er godt fornøyd med så det blir vanskelig å luke ut absolutte favoritter. Men jeg skal se om jeg får til noe, om ikke lenge:) Takk for tipset/påminnelsen:>

  21. september 2009 at 6:16 pm Reply
 • Reidun Beate

  SV: Hvis du vil, så kan jeg godt lage en sminkevideo hvor jeg forklarer alt veldig detaljert. Å sminke seg er ikke enkelt. Trust me. Det vet jeg at det ikke er. Tok meg mange år å få dreisen på det. :) Jeg lærer fortsatt. :)

  21. september 2009 at 6:26 pm Reply
 • ina

  Sv: Det var en veldig god idé! Det kan jeg gjøre:) Har allerede laget et sånt innlegg med favorittbildene mine av mat, men det har du vel sett; http://mewkid.blogg.no/1252090539_fristende_fristelser.html

  21. september 2009 at 6:28 pm Reply
 • Kristina

  Helga går alt for, alt for fort.

  21. september 2009 at 6:52 pm Reply
 • Reidun Beate

  SV: Okei. :) Da skal jeg prøve å få gjort det i løpet av kvelden/morgendagen. :)

  Tusen takk for at du likte bildebidragene mine. :) Jeg ble fornøyd jeg også. :) Er så glad for at jeg ble med. :)

  21. september 2009 at 7:09 pm Reply
 • Maja Piraja

  Kjempefint bilde Caroline :)

  21. september 2009 at 9:15 pm Reply
 • Mette

  Benedikte er rå! :) Kjempefint portrett. :) Hun kler virkelig den luggen.

  26. september 2009 at 8:16 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!