Musikk

19. september 2009

Musikk gjør min sjel hel. Uten den er jeg ikke fullkommen. Instrumentene, stemmene, tekstene og melodiene. Stemingene de fører meg inni. Musikk er magisk. Uansett hva man liker, alt fra opera til rap, det er unikt med en egen musikksmak. Ja, det å smake på musikk er noe som man alle trenger.

Share:
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Ingrid Elisabeth

  Så morsomt – vi lærte om akkurat det der på skolen i går :)
  Og det ligger faktisk noe veldig sant i akkurat det der. Musikk er kjempeviktig for oss også :)
  Tror ikke jeg kunne klart meg uten musikk :p

  19. september 2009 at 5:01 pm Reply
 • Monkey

  Enig! Musikk er noe av det som er viktigst for meg!

  20. september 2009 at 12:51 am Reply
 • Monica

  Enig!

  20. september 2009 at 1:11 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!