En kort god natt hilsen

6. september 2009

Det er utrolig hvor herlig søvnen er. Når jeg var liten likte jeg ikke Barne TV av den enkle grunnen at jeg visste jeg måtte legge meg etterpå. I dag ser jeg på det å legge meg som et privilegium. Jeg elsker å sove, å hvile. Selv om Mimi (katten min) vekker meg kl halv seks hver morgen. Jeg har funnet mitt eget ordtak: “Søvnen er roten til alt godt”. Var ikke det vakkert eller?

Morgendagen vil bli brukt til venner, jobb og studering. Jeg har ikke mye “fritid” nå for tiden, men det går bra så lenge jeg har det fint med det jeg driver med. Jeg vil avslutte denne kvelden med to punkter.

 1. En klok ung dame sa så velfomulert (ca.) “Man er ikke noen andre enn den man bestemmer seg for å være”. Og det er jammen meg bra sant. Jeg har tenkt å bestemme mer over mitt eget liv fremover. For det er faktisk jeg som er hovedpersonen i mitt eget liv. Ingen andre mennesker.
 2. Er det noen som er med på en godtestopp/treningsplan eller?

Good nighty! Take care!


Hentet fra DeviantART – Jo60

Share:
Previous Post Next Post

13 Comments

 • Guro(:

  Aww, søvn <3

  6. september 2009 at 8:28 am Reply
 • Helene

  Søvn er godt, og av og til prøver jeg å sove litt ekstra bare fordi det er så godt å drømme.

  6. september 2009 at 10:27 am Reply
 • Carmelita

  Søvn er herlig. I allefalll når man ikke har problemer med det. Det å kunne sove litt lenger, bare for å drømme noe fint noe, er ordentlig godt.

  6. september 2009 at 11:45 am Reply
 • Maja Piraja

  Åj, så koselig at dy synes det var godt sagt! :)

  Jeg har vært en sløv trenedame denne uka, men nå har jeg fått litt mer kontroll på jobbsituasjonen så nå tror jeg at jeg er klar for å komme skikkelig i gang igjen. Trene 3 ganger i uka, og snop kun i helgene. Det er egentlig ganske lett når man først får rutine på det :)

  6. september 2009 at 11:58 am Reply
 • KAYSO

  Jeg er ikke med på godtestopp for det klarer jeg ikke, men trening er jeg med på :) hihi! godis prøver jeg å holde meg uten i ukedagene. Jeg har stort behov for å sove. Mangler jeg søvn blir jeg lett irritert og sur.. og da blir ikke dagene bra for meg eller de rundt meg, hehe :) så bra sagt ja :)

  6. september 2009 at 12:03 pm Reply
 • Ingrid Elisabeth

  *liker*

  6. september 2009 at 3:06 pm Reply
 • Veronica S

  sov godt, det bildet var kjempesøtt;)

  6. september 2009 at 7:04 pm Reply
 • Theri

  Hadde jeg hatt nok selvdisiplin så hadde jeg gjerne blitt med på godtestopp, men jeg er alt for glad i potetgull til å klare det. Treningen skal jeg prøve å bli flinkere med, men noen plan klarer jeg ikke å få til.

  6. september 2009 at 8:24 pm Reply
 • Monica

  Herlig innlegg. :) Og “treningsplan” er jeg med på – er godt i gang allerede, men å fortsette motivasjonen er jo bra også da. :)

  6. september 2009 at 11:24 pm Reply
 • Monica

  SV: Synes jeg også. Har også sett litt på dette http://produkt.akam.no/product.php?product_id=79164. Anbefaler akam.no og diskusjonsforumet deres der. Mange som kan masse der. :)

  6. september 2009 at 11:35 pm Reply
 • Hanne

  Jeg er veldig glad i sengen min jeg også;)

  7. september 2009 at 11:11 am Reply
 • Marte

  Jeg er med på godtestopp;)

  Btw, du er litt oppegående innafor politikk, sant? Kan du kommentere det siste innlegget på bloggen min? :)

  7. september 2009 at 9:57 pm Reply
 • Bente

  Godtestopp + treningsplan: JA takk! :D (men det må være lov å spise godis på lørdager da) ;) Jeg vurderer å melde meg inn på treningssenter nå, selv om det er svinedyrt… Spinning, yoga og pilates, here I come! Har aldri prøvd det før da, (bortsett fra spinning, og det hata jeg) så dette blir spennende :P Og det at man selv bestemmer hvem man vil være/hvordan livet skal være, er veldig viktig kunnskap. Har man det i bakhodet hele tiden blir alt mer positivt tror jeg :o)

  8. september 2009 at 12:03 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!