Når noe underlig skjer akkurat meg

1. august 2009

“Sannheten er den, Maja Steinansikt, at verden er ikke så A4 som du tror”. Hun hadde blitt kalt steinansikt siden hun var liten. Det var bare noe med uttrykket hennes, alvorlig og ulesbart. Som Maja i boken skrevet av Elsa Kvamme. Men det var lenge siden moren hadde kalt henne steinansikt nå, nærmere 5 år siden. Moren skulle skilles. For tredje gang. Og nå hadde Maja fått nok. Nok i massevis, drøssevis, tonnevis! Om kvelden pakket hun bagen med det mest nødvendige av skrivesaker, proviant og teknologiske duppeditter. Maja skulle rømme som man så fint kaller det. Flykte. I lommen puttet hun brevet. Det brant mot låret, på en spennende og mystisk måte. Hvis det som sto i brevet virkelig var sant så hadde verden gått ordentlig av skaftet. Maja hadde jo egentlig alltid trodd at det var noe mer mellom himmel og jord enn det et menneskeøye kan se, men dette var vel litt for utrolig til at det kunne være sant?

NB: Denne teksten er skrevet impulsivt på 5 min, så tar forbehold om gramatiske feil.


Hentet fra Deviantart, SomeWierdCrap.

Share:
Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reidun Beate

  Oioi. Skriver du også bok? Dette var jo fantastisk bra. Jeg vil lese mer. :)

  1. august 2009 at 12:47 pm Reply
 • Carmelita

  Veldig bra! Ble sugd inn i teksten med en gang. Jeg vil også lese mer!

  1. august 2009 at 1:15 pm Reply
 • Naitzel

  Kult! Dette hadde vært en meget god begynnelse på en bok, ja.

  1. august 2009 at 2:18 pm Reply
 • KAYSO

  oooo så bra! Du er jo kjempeflink du! jeg blir så imponert over hvor flink alle rundt meg er! jeg fikk så veldig lyst å vite hva det var som stod i brevet! spennende, du er utrolig flink! :)

  når det kommer til å legge ut sanger uten de filmene på youtube, så er det ganske enkelt. Du går på youtube og kopierer den htmlkoden du skal ha til den sangen, også endrer du høyden i html koden til 25! Det er viktig at du endrer dette i begge tallkodene. Altså størrelsen er gjentatt to ganger. En gang i begynnelsen og en gang mot slutten av htmlkoden. Så endre begge de høydene til 25 og vooila:) Håper du forstod hva jeg skrev, jeg er ELENDIG til å forklare, hehe :P

  1. august 2009 at 2:48 pm Reply
 • tinekatrine

  alt : )

  1. august 2009 at 3:34 pm Reply
 • Helene

  Veldig fint skrevet :D

  1. august 2009 at 9:53 pm Reply
 • Marte

  Bra tekst!
  Takk for tipset om templates btw:)

  2. august 2009 at 12:11 am Reply
 • Cecilie Maria

  Jeg er helt paff her jeg sitter, jeg. Dette var jo kjempebra! Du er supersuperflink!! Gleder meg til fortsettelesen?? For den kommer, ikke sant?

  Og så håper jeg at du har det bra…

  2. august 2009 at 4:16 pm Reply
 • martine

  Utrolig bra skrevet! Jeg vil også gjerne lese mer – du har TALENT!

  2. august 2009 at 10:21 pm Reply
 • Monica

  Oi, så spennende. :) Så du er en forfatterspire?

  2. august 2009 at 11:39 pm Reply
 • Marte

  SV: Takk for det! Likte den jeg og;)

  3. august 2009 at 12:26 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!