Det mystiske brevet

5. august 2009

“Sannhetens time er kommet. Jorden er klar. Du har blitt utvalgt til å besøke Kytopia, du Maja Jensen. Jeg vet du er en vanlig jente, jeg vet du synes livet er urettferdig og jeg vet at som 17 åringer flest har du et kaotisk liv. Men dette er ikke tilfeldigheter, dette er sjebne. Kytopia er en drømmeverden. Det vil si at du kan gjøre alt du drømmer om der. Alt kan skje. Man kan fly, men også falle. Man kan svømme som en fisk, men også bli fanget i et garn.

Jeg er sikker på at du tror dette er en spøk Maja. Hvorfor skulle du ikke tro det? Men om du er så på randen av elendighet, hvorfor ikke prøve? Ta sjansen og jeg skal love deg at livet ditt vil endre seg drastisk, for alltid. Møt opp på den blå togstasjonen. Gå på toget som kommer 11.32. Finn så vogn 4. På toalettet der vil du finne en lapp under vasken.

Lykke til.
Hilsen Santris.

PS: Ta med skrivesaker.”

Les mer av denne fortellingen under kategorien “Caroline skriver”.


Hentet på Deviantart – Pnmd

Share:
Previous Post Next Post

11 Comments

 • Maria

  Åh, dette likte jeg! Gleder meg til det kommer mer :)

  5. august 2009 at 3:22 am Reply
 • KAYSO

  fortsatt veldig spennende, hihihi:)

  5. august 2009 at 10:01 am Reply
 • Bente

  spennende! :D

  5. august 2009 at 11:59 am Reply
 • Maja Piraja

  Så flink du er! Jeg skal lese rubbel og bit! :)

  5. august 2009 at 12:06 pm Reply
 • I r l i n

  oy så utrolig bra!!

  sv; ville bare takke for din kommentar. og takke for at du sa ifra – gøy å følge
  med vettu ;) Du har så fin blogg og greier! :D Ønsker deg en kjempefin dag! Planer for dagen kanskje?

  5. august 2009 at 12:12 pm Reply
 • Reidun Beate

  Oh shit. Hvis du ikke begynner å drømme om å bli forfatter snart, så må jeg kommer å riste litt vett i deg. :P Du er jo råflink Caroline.

  5. august 2009 at 4:17 pm Reply
 • Theri

  Bra skrevet! :D

  5. august 2009 at 5:32 pm Reply
 • Binka

  Likte dette! :)

  5. august 2009 at 10:24 pm Reply
 • Maja Piraja

  Jeg har foto-utfordret deg på bloggen min, forresten :)

  5. august 2009 at 11:08 pm Reply
 • Sandra

  Dritt altså! Det var kjempe rått, og følte meg revet med fra første stund. Du som har skrevet??

  SANDRAH

  6. august 2009 at 12:00 am Reply
 • Monica

  Så spennende :):) Litt fantasy aktig eller?

  6. august 2009 at 1:36 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!