Previous Post Next Post

4 Comments

 • Jane

  Jeg kom tilfeldigvis innpå denne bloggen. Nå har jeg brukt en god stund på å utforske den. Dette er en skatt! ;D Jeg er på en evig jakt etter gode bloggere. Du er definitivt en av dem. Selv har jeg akkurat byttet til en ny blogg, fordi jeg ikke orket blogspot lenger. Jeg holder på å bygge den opp til å bli en så god blogg at jeg selv kunne tenke meg å følge den. Det kommer, det kommer! :) (foreløpig er jeg ikke så flink på blogg.no) Nå følger jeg deg på bloglovin :D Jeg gleder meg til å lese mer fra deg. 5 på topp var jo dritt kult! Du gjør så mye kult ut av innleggene. Jeg har mye å lære. Hvis jeg har tid prøver jeg å gjøre litt ut av dem, men de blir aldri så bra som dette. Jeg gleder meg til å lære mer! Du har all grunn til å være fornøyd med denne bloggen. (Dette ble altfor langt, men håper du leser det likevel) :)

  9. august 2009 at 8:13 pm Reply
 • Gudrun Jona

  For en utrolig søt blogg du har! <3

  10. august 2009 at 1:59 am Reply
 • kristinefargerik

  namm cookiees <3 herlig topp 5 :)

  10. august 2009 at 3:18 am Reply
 • Elin

  Så flott liste! :-)

  12. august 2009 at 2:50 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!