Stor sommerkonkurranse!

14. juli 2009

Da sparker jeg i gang årets sommerkonkurranse! Den går ut på at du skal lage en video. Den kan være sammensatt av bilder, filming av deg selv, filming av tanteungen din eller hva som helst. Hovedsaken er at den skal være om noe som gjør deg glad. Så sett i gang, lag video og last opp til Youtube!

 1. Videoen skal være laget av deg.
 2. Om du bruker musikk, bilder eller film som ikke er laget/tatt av deg skal du oppgi kilde.
 3. Pass på at du ikke gjør noe ulovlig, som å kopiere bilder som ikke er lovlig å kopiere etc.
 4. Videoen skal ikke være lengre enn 5 min og helst lengre enn 1 min.
 5. Pass på at om du skal ha stemmer med så må lyden være hørbar.
 6. Videoene blir stemt på av mine lesere.
 7. Link til konkurransen på bloggen din og legg filmen din der.
 8. Fristen for innlevering er 1. august 2009.
 9. Premien er 1 stk Spotify invite som du kan bruke selv eller gi til andre!

Håper virkelig at så mange som mulig vil delta, fordi det hadde vært så utrolig gøy! Spre glede og del hva du synes er verdt å leve for. Eller bare noen små gleder i hverdagen. Bli med da folkens! Kanskje til og med jeg slenger inn en film. Jeg forlanger at dere prøver i alle fall! Alle sammen! Maja, Reidun Beate, Monica, Kayso, Trille, Gro-Elisabeth, Mariell, Lene, Sandra… Ja, dere har nå fått utfordringen, ha ha. Og husk, Spotify er et genialt musikkprogram. Om du ikke har bruk for det selv er det sikkert en venn som vil bli sjeleglad for det!

SMIL og DELTA! :)

Her er litt insperasjon jeg fant på Youtube som jeg synes var litt gøyal.

Share:
Previous Post Next Post

16 Comments

 • KAYSO

  Hihi, så bra konkurranse :P Jeg har spotify da, hehe, så trenger det ikke ;) men veldig bra premie til andre som vil ha det :) Jeg er utrolig dårlig når det kommer til videoblogging også, lol, men får se. Har sånn halveis tenkt å presentere den nye leiligheten over en video, men kjenner jeg meg selv rett så blir det chickenlegs, og jeg legger ut bilder i stedet for :P

  14. juli 2009 at 12:39 pm Reply
 • Theri

  Har spotify jeg også. Men det er nok mange som ikke har det. :)

  14. juli 2009 at 1:56 pm Reply
 • Reidun Beate

  Jeg er veldig fersk når det kommer til videoer og slikt, så jeg får rett og slett ikke til å lage en sånn video. Haha. Men konkurransen hørtes råbra ut. :D

  14. juli 2009 at 2:04 pm Reply
 • Ingrid Elisabeth

  Morsom konkurranse ;) Litt skeptisk til om jeg blir med selv, men morsomt :)

  14. juli 2009 at 2:14 pm Reply
 • Ingrid Elisabeth

  SV: hmm, vi får se da :p Jeg kan jo lime sammen masse bilder. Må det være film også, eller holder med med masse bilder limt sammen til en video?

  14. juli 2009 at 2:38 pm Reply
 • tinekatrine

  det var bursdagsgave :)

  14. juli 2009 at 6:15 pm Reply
 • martine

  hihi, morsom konkurranse. men tror ikke jeg skal prøve meg på noen video ennå.. Men spotify er GENIAlT – har akkurat fått meg det selv og er helt frelst! :)

  14. juli 2009 at 11:43 pm Reply
 • Thea

  så artig :)

  og takk

  15. juli 2009 at 9:25 am Reply
 • Reidun Beate

  Vet ikke hvordan jeg skal få til dette jeg.. Jeg blir jo ikke glad av å se på meg selv, og det er jo det eneste jeg får til med webcam. :P

  15. juli 2009 at 11:54 am Reply
 • Lady Netta

  Sv: Åh, det er den koseligste kommentaren jeg har fått! Så utrolig gøy å høre at du likte bloggen min, det gjør meg utrolig glad :D Takk for at du gjorde dagen min enda litt bedre ;)

  15. juli 2009 at 3:26 pm Reply
 • Christina F

  morsomt konspept :) har spotify invite fra før av men skal se om jeg får smellt sammen noe!

  15. juli 2009 at 6:05 pm Reply
 • Marte Forsberg

  sv: Takk for det. Sjeldent noen kommenterer på designet faktisk, koselig! :)

  Du har flott design du også!

  15. juli 2009 at 7:06 pm Reply
 • Myldretid

  uuu, spennende! men jeg har nok ikke tid:)
  jeg har lest en god del faktisk, det blir jo sånn når man kjører langt i bil. jeg leste ut bikubesong (elsk!) og tre-fire sookie stackhouse bøker. hvis du har sett true blood, så er det bøkene serien bygger på. vampyrer i sørstatene! jeg er hekta!

  15. juli 2009 at 8:35 pm Reply
 • Myldretid

  Sv: så kjipt! men det er vel en del som er opptatt med ferie og andre ting… bikubesong er en novellesamling som tar utgangspunkt i en blokk i odda. heelt fantastisk!
  så spennende med nyc, jeg har vært der tre ganger og det er en veldig spennende by.

  15. juli 2009 at 9:11 pm Reply
 • Kristine

  Artig konkurranse! Det er fint at det er noen som finner på noe litt nytt innimellom! :)

  Tusen takk for den koselige kommentaren! Layouten min er i utgangspunktet et wordpress-tema som heter Biru (http://www.blogohblog.com/wordpress-theme-biru-2-column/), men som du ser har jeg gjort en del forandringer på det. Jeg har aldri laget bloggdesign for noen før, så jeg aner ikke hvor mye det er vanlig å ta for noe sånt, men hvis du vil at jeg skal hjelpe deg, så kan vi sikkert bli enige om noe! :)

  15. juli 2009 at 9:13 pm Reply
 • Myldretid

  hmm, jeg tviler..sorry! men jeg synes fremdeles det er en god ide:)
  angående nyc: jeg har mest dratt dit for shoppingen, men det er jo mye annet også. (anbefaler forresten ikke den store forever21-butikken på broadway. den er bare veldig veldig rotete.) se en musikal på broadway (spring awakening?!?) gå mest mulig rundt å bare se på alt mulig. finne en jødisk deli å spise frokost… den store toys “r” us butikken ved times sq som har pariserhjul, dvdbutikken rett ved siden av… ja!

  15. juli 2009 at 9:47 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!