Jeg har oppdatert linkene mine

16. juli 2009

I det siste har jeg funnet noen blogger som jeg digger skikkelig! Så nå har de krøpet inn på linksiden min sammen med noen av mine faste lesere som fortjener en plass der! Takk til dere! Så enjoy dere, her er det mye snacks!

Når det gjelder linking synes jeg altfor mange bloggere i dag er utrolig dårlig til å linke. Det å linke til blogger man liker er en ting, men tenk på leserne dine! De trofaste leserene som kommer tilbake hver gang! Uten dem hadde bloggen din ikke vært så mye, egentlig. Så skjerping til meg selv og dere, link til leserne deres. De trenger kredit! Og om jeg har glemt noen av mine faste lesere nå, vær så snill ikke vær redd for å si i fra! Sjekk også ut vennene mine sine blogger på sidemenyen.

Ellers så håper jeg virkelig at noen vil delta i videokonkurransen min. Det hadde seriøst vært konge!
Og fristen for fotokonkurransen er 20. juli, så her må dere hengi og delta! He he.

Hvem har du linket til på din blogg?

Share:
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Naitzel

  Tuuusen takk! Jeg har aldri blitt “oppdaget” av andre før, men nå kjenner jeg sannelig at det var gøyalt! Jeg skal passe på å linke til deg.
  Og hvis jeg klarer å få tak i alt utstyret jeg trenger til å kombinere det retro VHS-kameraet jeg nettopp har fått tak i, med mine moderne verktøy som mac og premiere CS4 (jeg håper du som er interessert i videoredigering skjønner hva jeg snakker om da) – så er det kanskje mulig jeg deltar i konkurransen din! Jeg har nemlig en idé til en personlig film som ligger og godgjør seg i magen.

  16. juli 2009 at 12:48 am Reply
 • Belle

  Tuusen takk for link! :)

  SV: Takk takk! :)

  Æsj, den er kjip! Er veldig glad for at mobilen min ikke er en iphone akkurat nå. Er jo kjempe mye stress med å skaffe seg en virker det som. Dyrt er det også. Får håpe den funker etterhvert, vet mobiler har en tendens til å “stå opp fra de døde” ;)

  16. juli 2009 at 12:58 am Reply
 • Ingrid Elisabeth

  Oi, så hyggelig. Tusen takk :o) Kjempefint banner også ;)
  Du er så flink å kreditere de som leser bloggen din, og de bloggene du leser… :D

  16. juli 2009 at 1:13 am Reply
 • kristinefargerik

  Naw så snill du er med de bloggern’e der da :-) Må ta en tur innom de bloggene der jeg ikke har lest før, takk for tips :*

  16. juli 2009 at 2:32 am Reply
 • Maja

  Wuhu, her ser jeg at jeg skal ha nok å lese på utover kvelden ja! Mange her jeg aldri har lest før :)

  16. juli 2009 at 8:13 am Reply
 • martine

  Tusen takk for at du linket meg! Nå ble jeg veldig glad! :) Har endelig fått meg en linkliste selv, men ikke helt ferdig oppdatert ennå! :)

  16. juli 2009 at 8:28 am Reply
 • Camilla

  Du har så rett! Jeg er også mega dårlig til å linke med mindre noen spør om de kan linke meg. Da liker jeg så klart tilbake :) Må nok skjerpe meg litt der, ja!

  16. juli 2009 at 8:50 am Reply
 • Monica

  Så koselig at du linket til meg, da blir jeg glad ;) Og mange nye blogger og sjekke ut også :)

  16. juli 2009 at 11:14 am Reply
 • Camilla

  lager du headere til andre :D?

  16. juli 2009 at 1:41 pm Reply
 • Theri

  Så koselig at du linker til meg! :D Flott at noen liker bloggen min! :) Jeg må nok oppdatere linkene mine med noen flere snart jeg også. Oppdager jo nye hele tiden, men jeg har linka til noen i sidesøylen min. Men det er jo langt ifra alle da. :P

  16. juli 2009 at 1:49 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!