Gaver og bilder fra min morgen

28. juli 2009

Det har vært en nydelig morgen. Sol, varmt og Harry Potter 7. Mimi har stukket av en eller annen plass og koser seg sikkert gløgg i hjel. Men hun kommer nok tilbake når hun finner ut at hun er litt sulten. Katter er underlige vesner. De lever i sin egen verden og der skjer det ting hele tiden. Og vi mennesker skal bare prøve å komme i deres vei. Da blir det bråk.

For noen dager siden ble jeg utfordret av Maja Piraja. Her følger litt informasjon.

Jeg inngår denne kontrakten med de første 5 personene som kommenterer på denne posten og som lover å gjøre det samme på sin blogg. Les videre om du synes dette høres spennende ut, legg igjen en kommentar, og kopier teksten til din egen blogg. Jeg har tenkt å lage fem små gaver til fem av mine lesere! Reglene er som følger:

1. Jeg garanterer ikke at du liker det jeg sender deg. Det du får er det du får.
2. Det jeg lager vil være laget spesielt til deg.
3. Jeg vil lage det i løpet av året (2009).
4. Jeg kommer ikke til å hinte om hva jeg kommer til å lage. Det kan være noe rart, eller noe vakkert, eller noe skrekkelig og irriterende. (Sannsynligvis ikke de to siste.) Hvem vet? Ikke du ihvertfall!
5. Jeg har min fulle rett til å lage noe merkelig.
6. Det du nå må gjøre er å kopiere denne teksten til din egen blogg, og lage 5 gaver til de første 5 som svarer deg og er villige til å delta.
7. Send meg postadressen din, etter at jeg har kontaktet deg.

Dette er åpent for alle! Men det er selvsagt en fordel om du har en blogg så jeg kan bli litt kjent med deg som person og lage noe som jeg tror du vil like. Kom igjen, ikke vær sjenert! Selv om du kanskje tror du ikke er en kreativ person så kan du ende opp med å overraske deg selv. Du vet aldri! Og du kommer til å gjøre 5 andre mennesker veldig glade.

Så der har du det. Vær en av de 5 første som kommenterer og delta selv! Og pass på å legge igjen epostaddressen din i kommentaren slik at jeg kan kontakte deg. Jeg er veldig spent på å se hvem som har lyst til å være med :)

Det vil komme en annen utfordring til dere fra meg i løpet av dagen også. Den håper jeg dere vil ta for det er en morsom måte å bli kjent med både deg selv og andre bloggere. Wait and see!


En sommerfugl i morgentimene.


Mimi, før hun stakk seg en tur.


Blomster.


Hun lever det late katteliv.


Rose.


Idyllisk, hva?


Drømmefangeren min.


Kjøpt på Kypros.


Drømme…


Sølv og gull.


Share:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Maja Piraja

  Kjempefine bilder! Det er første gangen jeg ser en blå drømmefanger, tror jeg :)

  28. juli 2009 at 5:26 pm Reply
 • Lene

  Oooo, digga bilde av drømmefangeren. Egentli digge æ alle bildan dine, de blir så bra! Så ikkje våg å kommer her å si at du e dårli å ta bilda! Stygt å lyge vettu ;) :D

  29. juli 2009 at 1:10 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!