Det er det man får for å være snill…

1. juli 2009

For noen dager siden skulle jeg klappe min gode venn (trodde jeg) Kjell Arne, huskatten her jeg bor i Kypros. Men tror dere ikke den slemme katten glefset til hånden min! Joda, et dypt og deilig glefs. Jeg bare tenkte med meg selv “Ok, nydelig, nå havner jeg vel hos en ekkel lege også…” Men sprit og litt førstehjelp gjorde susen, og jeg lever ennå dere! Er det ikke utrolig? Ha ha.

Nå er det bare to dager til vi drar her i fra. Litt rart blir det, men mest godt. Jeg har nesten ikke fått noe brunfarge som vanlig. Men den gode, gamle rødfargen har satt sitt preg og solstikkene er spredt litt her og der så… Yes man. Har dere blitt noe brun i sommer eller? Når jeg kommer hjem til Harstad etter å ha tilbrangt en uke på Østlandet så håper jeg det er 10 grader der! Det hadde jammen meg gjort seg, herlig! Men jeg må vel ikke klage på varmen når jeg har den heller…

Ellers har jeg egentlig lyst på et nytt design. Hva sier dere? Tror dere det hadde gjort seg med en ny layout, eller er det fint som det er?

Adios!

Share:
Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reidun Beate

  Jeg er veldig glad i designet ditt, men tror nok jeg kommer til å bli like glad i ditt nye også. :) Tilvenningssak. :D

  1. juli 2009 at 6:18 pm Reply
 • Helene

  Nå er det lenge siden jeg har vært innpå bloggen din! Unnskyldningen min får være sommerferie :D Hehe.. Virker som du har det fint på ferie da! Jeg liker designet ditt jeg også, eneste er at det er litt bredt for min vesle 10″ skjerm :) Bra du overlevde katteangrepet da! :D

  1. juli 2009 at 7:36 pm Reply
 • Theri

  Hørtes ikke godt ut å bli bitt av en katt nei. Uffa meg. Nytt design synes jeg stort sett er bra. :) Det er jo som Reidun Beate sa en tilvenningssak. :) Men etter lang tid med det samme designet gjør det seg med noe nytt.

  1. juli 2009 at 9:49 pm Reply
 • Monkey

  Ah, hjelp, jeg hadde sikkert reagert med å skade katten jeg. I frykt og sinne :P

  Njaa, jeg er ikke særlig brun.

  Og ja til nytt design, det er alltid herlig :D

  1. juli 2009 at 10:18 pm Reply
 • Maja

  Prøv et nytt! Du kan jo bare bytte tilbake om du ikke liker det :)

  Jeg blir ALDRI brun, så du er ikke alene!

  1. juli 2009 at 10:46 pm Reply
 • malin

  dumme pus

  2. juli 2009 at 7:34 pm Reply
 • Talkie Walkie

  Jeg syns nå designet er nydelig slik det er nå. Men det betyr jo ikke at det blir fint dersom du får et nytt et også ;)

  Sv: Nå, jeg sa ikke at jeg ikke klarer det (vel, det var vel kanskje det jeg sa, men nå føler jeg at konkurranseinstinktet våknet). Vi får se hva jeg får til ;)

  3. juli 2009 at 12:28 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!