Da er planen klar for de 3 neste årene

25. juli 2009

Jo da, jeg kom inn på skole. Jeg fikk tilbud om å gå på Universitetet i Oslo, Medievitenskap. Men takket jeg ja? Nei. Jeg takket nei. Det er i Harstad jeg hører til, det kommer mer og mer klart frem egentlig. Så de tre neste årene skal jeg utdanne meg som barnevernspedagog ved høyskolen i Harstad. Jeg tror det kan bli spennende, utfordrende og riktig. Jeg liker rettslære, jeg liker psykologi og jeg liker å lære om hvordan barn og ungdom tenker. Jeg gleder meg faktisk skikkelig til å sette meg på skolebenken igjen!

Hva skal du til høsten?

Share:
Previous Post Next Post

14 Comments

 • Helene

  Det tror jeg blir kjempe artig! :) Jeg går jo selv førskolelærerutdanninga, og det er mye likt i teorien. Kjempespennende teori er det! Til å anbefale.
  Til høsten skal jeg ta fatt på andre året :)

  25. juli 2009 at 7:54 pm Reply
 • Monica

  Så bra du har funnet ut hva du kunne tenkt deg :) Lykke til med nye studier :) Selv så tar jeg fatt på siste året mitt på førskoleutdanningen. Snart ferdigutdannet ;)

  25. juli 2009 at 8:50 pm Reply
 • Reidun Beate

  Bra du har funnet ut hva du vil. :) Skulle ønske jeg var like selvsikker.

  25. juli 2009 at 10:27 pm Reply
 • Theri

  Så spennende!!! :D Jeg tenkte faktisk å utdanne meg il barnevernspedagog en stund jeg også… :P Men jeg klarer ikke å bestemme meg for noe, så jeg venter en stund før jeg begynner å studere.

  25. juli 2009 at 11:03 pm Reply
 • Ingrid Elisabeth

  Spennende med barnevernpedagogikk da :) Lykke til når høsten kommer. Å være student er helt fantastisk – visstnok den beste tida i livet. Jeg har det i alle fall så godt som jeg aldri har hatt det før :)
  Til høsten skal jeg begynne på min bachelorgrad for å bli førskolelærer (natur og friluftsliv). Jeg gleder meg som en liten unge… Ble kjempeglad da jeg fikk endelig bekreftelse på at jeg var kommet inn, og har allerede søkt om, og fått bekreftet at jeg får, stipend og lån til høsten :) Da gjenstår det bare å betale semesteravgiften samt å vente til 17. august :)(:

  Fram til da skal jeg faktisk en tur til Harstad – noe spesielt jeg bør gjøre når jeg først er der? Jeg skal bo på Rivermont – er det bra der (hvis du vet det)?

  Var litt mye spørsmål og kommentarer her nå, men uansett – lykke til på skolen til høsten ;)

  26. juli 2009 at 1:06 am Reply
 • Naitzel

  Jeg har lenge lurt på om jeg skulle studere medievitenskap. Men jeg aner mer eller mindre ikke hva det dreier seg om. Hva man lærer. Vet du det?

  26. juli 2009 at 1:41 am Reply
 • martine

  Så spennende! Jeg har både en mor og flere venninner som har tatt den utdanningen – og de har så utrolig spennende jobber nå! :)

  Jeg skal fortsette på medisinstudiet til høsten! Gleder meg til å begynne på 3. året! :)

  26. juli 2009 at 12:19 pm Reply
 • Lotte

  Det blir sikkert veldig spennende, ja! :)

  Jeg kom inn på tegnspråk og tolking jeg, er veldig spent på hvordan det blir. Må jo lære meg et helt nytt språk (og jeg må bruke hendene liksom, det kan bli kult).

  26. juli 2009 at 2:11 pm Reply
 • Ainur

  Så bra at du følger hjertet:) Blir sikkert bra!!! Jeg skal jobbe som ped.leder vikar til høsten…viiil ikkee:)

  26. juli 2009 at 2:28 pm Reply
 • Muffin

  ååh, jeg og vil gå på skole igjen! :/ Savner det seriøst skikkelig. Arbeidslivet er litt kjipt! :P Kos deg mens du kan. :) Tror du vil passe bra som barnevernspedagog! Jeg gikk ett år på medievitenskap, det var sånn passe interessant, men ikke nok til at jeg fortsatte på det – så jeg tipper du har valgt rett. :)

  26. juli 2009 at 8:31 pm Reply
 • Ingrid Elisabeth

  SV: Jeg skal i bryllup til svigerinna mi :)

  26. juli 2009 at 9:44 pm Reply
 • Myldretid

  Det høres lurt ut! Jeg skal jo studere fotojournalistikk til høsten. hihiihi (jeg har ikke helt forstått det selv enda).
  Sv: jeg leser veldig fort, det skal sies. Også kan jeg lese og strikke samtidig:)

  27. juli 2009 at 12:59 am Reply
 • Maja Piraja

  Jeg synes det høres ut som en superbra avgjørelse jeg, Caroline :) Du kommer til å trives, jeg føler det på meg!

  27. juli 2009 at 10:50 am Reply
 • BraMarianne

  Jeg er så sløv at jeg ikke har noen planer :s
  Er på mitt tredje år som arbeidende, og penger er deilig.
  Ikke liker jeg teoretiske fag heller, og ikke aner
  jeg hva jeg vil bli når jeg blir “stor”. Jeg kjenner
  det begynner å haste litt med å finne ut akkurat det..

  27. juli 2009 at 12:15 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!