Da drar man til Norge igjen…

3. juli 2009

Dette er min siste dag her nede før jeg drar til Norge og Brunstad (Tønsberg). Jeg blir på Brunstad i en uke før jeg drar hjem til Nord Norge igjen. Den kommende uken vil det nok bli veldig lite blogging, dessverre. Jeg skal nyte tiden min der og være med venner jeg ikke har sett på lenge. Det blir herlig! Jeg gleder meg som en liten unge.

Vi reiser i kveld i tolvtiden med fly til Gardemoen og lander der i 4-5 tiden om natten. Håper jeg får sove på flyet selvom jeg tror sjansen er liten. Har litt flyskrekk men prøver og ikke tenke så mye på det… Prøver.

Når jeg kommer hjem til Harstad igjen blir det vanlig gange her inne å bloggen regner jeg med. Med bloggerportrettene og slikt. Skal tenke litt mer på det med design og slik.

Ha en herlig sommer videre alle sammen! Vi sees på Brunstad de som skal dit!


Brunstad i våre hjerter.

Share:
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Marie

  Ha en flott hjempreise :)

  3. juli 2009 at 12:11 pm Reply
 • Frøken Marry

  SV; Det er meldt kaldere fremover, så tror dere slapp unna de verste helebølgene ;)

  Hurra for Brunstad! :D

  3. juli 2009 at 5:19 pm Reply
 • Marte

  Gleder meg!! Brunstad <3 :D

  3. juli 2009 at 6:52 pm Reply
 • Theri

  God tur hjem! :D

  4. juli 2009 at 12:03 am Reply
 • Monkey

  Kos deg! :D

  4. juli 2009 at 6:34 pm Reply
 • Gro-Elisabeth

  Nå kommer jeg om 1 dag :D

  4. juli 2009 at 11:13 pm Reply
 • Guro

  Sv: Det er jeg nok ikke, nei.

  5. juli 2009 at 1:44 am Reply
 • Guro

  Sv: Haha, okei. Da tror jeg ikke du leser bloggen min :b

  5. juli 2009 at 9:44 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!