Previous Post Next Post

8 Comments

 • SOFSEN

  Spennende greie dette her, Caroline :)

  Han er 18, så det er ikke så rart han ser ung ut. Haha.

  16. juli 2009 at 1:38 pm Reply
 • Nina

  Haugenbok er suveren på skolebøker:D Ellers har jeg kun handlet fra Capris av de du har anmeldt, og det er lenge siden. De siste fire-fem årene har jeg kun handlet bøker fra play.com :)

  16. juli 2009 at 3:28 pm Reply
 • Maja

  Jeg synes bokkilden er helt grusomme. Jeg bestilte en bok hos dem i fjor ved begynnelsen av semesteret – en måned før eksamen greide de å gi beskjed om at de ikke kunne skaffe den likevel og at jeg måtte kjøpe den et annet sted. Handler aldri der igjen, hadde vært raskere å fått den sendt fra USA med amazon!

  16. juli 2009 at 5:03 pm Reply
 • admin

  Maja: Oi, da har du sikkert vært megauheldig! Jeg brukte dem før men fikk over til Capris.

  16. juli 2009 at 5:33 pm Reply
 • Myldretid

  Jeg kjøper alle bøkene mine på play.com. Billig og bra. Dog er det kun engelske bøker siden det er en engelsk side, men det gjør ikke meg noe. “ordentlige” bøker er heller ikke så dyre der, jeg kjøpte nettopp den nyeste Sookie Stackhouse (*kremt*) som ikke har kommet i pocket ennå, og den kostet £6,50!

  16. juli 2009 at 6:40 pm Reply
 • Marlene

  sv: Hehe, tusen takk! :-)
  Jeg har også fått veldig bra karakterer på norsk. Ihvertfall når det gjelder stiler og lignende. Som du sier, når man kan få skrive selv og bruke fantastien! Det er kjempegøy.
  Er såååå synd at man nesten ikke får gjøre slikt på videregående, der er det bare masse om tekstoppbygning, analyser, og skrivesjangere. Det er ikke jeg heller noe god på. Men når jeg satte meg inn i det klarte jeg å få en 5’er dette året i norsk, noe jeg er veldig fornøyd med. Men skulle virkelig ønske man kunne skrive mer noveller og slikt!

  Utrolig nyttig og bra innlegg du har her! :D Akkurat noe for meg. Er selv veldig fornøyd med capris, bortsett fra at leveringstiden kan være litt treg iforhold til hva de lover.

  16. juli 2009 at 7:00 pm Reply
 • Reidun Beate

  Capris er best ja, men leveringstiden kan til tider være aaalt for lang. :P

  16. juli 2009 at 7:07 pm Reply
 • Mia Isabella

  Capris er best :D Selvom de er treige på å levere innimellom :(

  17. juli 2009 at 9:24 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!