Samleinnlegg

10. juni 2009

Hei alle sammen! Jeg har et lite oppsummeringsinnlegg her for å samle noen tråder. Først vil jeg bare si at fotokonkurransen som pågår nå i juni vil også pågå i juli. Dette er fordi jeg er på ferie i 3 uker snart og ikke har tid til å styre med den konkurransen da. Derfor er konkurransens frist for innlevering fastslått til 20. juli. Håper flere vil melde seg på, det er supert!

Jeg hadde et innlegg for en tid tilbake som jeg hadde glemt av litt der dere kunne melde dere på å bli anmeldt. Beklager at det kommer sent, men bedre sent enn aldri?

http://eirinis.blogg.no/:
Dette liker jeg: Headeren er utrolig fint laget! Nydelige bilder og et nydelig ordtak! Du har også mange fine bilder og skriver med god flyt.
Dette kan bli bedre: Headeren kunne vært litt mindre slik at man ser selve bloggen når man besøker deg. Ellers er noen av bildene dine litt små, og det er litt dumt for meg som elsker å se bilder… *sukk, hehe*
Karakter: 4

http://ietrondheim.blogspot.com/:
Dette liker jeg: Av en eller annen grunn finner jeg bloggen din veldig hjemmekoselig, he he. Du har ingen header i den forstand som kanskje mange andre har, men jeg synes likevel at bloggen sin ser meget lekker smekker ut og ryddig! Dette liker jeg! Du er fantastisk flink å skrive og bildene dine er nydelig!
Dette kan bli bedre: Litt dumt at “Dette er meg” og arkivet ditt ligger helt nederst på siden synes jeg, for da er det litt vanskelig å oppdage det.
Karakter: 5

http://www.mixmaster-b.blogspot.com/:
Dette liker jeg: Jeg liker at du har ukens innlegg, det er alltid veldig morsomt å lese! Du er også flink med ordformuleringene dine, dette er en meget viktig egenskap for en blogger!
Dette kan bli bedre: Siden du er så flink å skrive synes jeg du skal få litt designerhjelp så du får det leserantallet du fortjener! Få deg en din header, flere linker, litt farger og litt bilder (gjerne av deg selv) så blir alt med en gang så mye bedre!
Karakter: 3

Sånn, håper dere ikke synes jeg er for streng, he he.

Ellers måtte jeg i dag dessverre avlyse min Israeltur til høsten (med en tung stein i hjerte). Den blir heller forsøvet ett år frem i tid pga. at det er ikke alltid pengene strekker like mye til som man gjerne skulle ønske… Ja ja, jeg er med neste år i alle fall! Og nå har jeg råd til å leve litt i sommer, he he. Hva skal du i sommer? Om litt over en uke ligger jeg på en strand i Kypros, det skal jammen meg bli herlig!


Christine og Gro-Elisabeth på St. Hansaften i fjor. Utrolig flotte jenter!

Share:
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Frøken Marry

  Ja, synes du var litt slem :P hehe
  Utrolig dumt at du må avlyse turen :( Forhåpentligvis kommer det flere sjanser.
  Nå gleder jeg meg skikkelig til St. Hansaften! :D

  10. juni 2009 at 11:16 pm Reply
 • Susanne

  Å så synd med turen da ;/
  Må ikke si ifra meg USA-turen, men San Diego ;L Om jeg skal på alle utfluktene der borte blir det 12.000, og det er jo lommepengene jeg skal ha med meg! Så måtte velge bort noen utflukter. Satser på at det ikke er siste gangen jeg drar dit da :)

  10. juni 2009 at 11:39 pm Reply
 • Lydia

  Christine ser så sliten ut på det bilde! så uskyldig.. den gang..! ;) Christine er rå! :)

  11. juni 2009 at 8:54 am Reply
 • marie Brudevold

  Jeg skal til Tyrkia og på festivaler og sånn!
  Gleder meg :D

  11. juni 2009 at 3:17 pm Reply
 • Jeanette

  Synes ikke du er for streng jeg:)

  11. juni 2009 at 3:53 pm Reply
 • Ingrid Elisabeth

  Tusen takk for fin vurdering :o) Jeg kan flytte opp “Dette er meg” samt arkivet, for å se om det fungerer bedre. Har tenkt på det samme selv, men ikke funnet noe passende sted å plassere det…

  11. juni 2009 at 4:33 pm Reply
 • Cecilie Maria

  Uff, så dumt at du ikke kan dra! Det virket som du gledet deg veldig til det… Bra du kan bli med neste år! Jeg har ikke penger til å finne på så mye spennende i sommer – skal på fottur i Jotunheimen med familien og venner. Det blir kjekt!

  Heldige du som skal til soooolen! :D

  11. juni 2009 at 9:29 pm Reply
 • Monkey

  Så kjipt å måtte avlyse turen!

  Jeg har ikke noen reiseplaner for ferien enda, men vi får se :)

  11. juni 2009 at 10:29 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!