Previous Post Next Post

11 Comments

 • trille

  Tihihi, så morsomt at du gjør dette nå, fordi det holder jeg også på med. :) Så koselig at du har valgt å ta med meg, det setter jeg pris på.
  Forresten; på ipublish lagres navn, adresse og mail i en cookie eller noe, og du har glemt “http://” foran adressen din, så linken din funker ikke hos meg. Det kan godt hende at det ikke bare er hos meg, så se litt etter det i tiden som kommer når du er hos ipublish, evt slett cookiene. :)
  Og mammaer er koseligst! Jeg savner min sin. :)

  2. juni 2009 at 10:55 pm Reply
 • Carmelita

  Dette skal jeg definitivt sjekke ut nærmere når jeg har bedre tid. Så at du hadde listet meg opp. Tusen tusen takk! :D Det gjør et lite hjerte glad.

  2. juni 2009 at 10:58 pm Reply
 • tinekatrine

  aw, nå ble jeg glad :D:D:D:D:D:D

  2. juni 2009 at 11:19 pm Reply
 • trille

  Nei, uffda.
  Det er din link i kommentarfeltet hos meg. :) Så den som du har skrevet inn for en stund siden (om du har aktivert cookies) i mitt kommentarfelt, og evt hos andre ipublishblogger. Du skjønner at “http://” er ikke forhåndslagret i feltet, det må du skrive selv. :)
  Håper det var mer forståelig? :)

  2. juni 2009 at 11:27 pm Reply
 • Maja

  Dette må sjekkes ut! Du har jo gitt meg utrolig mange bra bloggtips så langt! :)

  3. juni 2009 at 8:28 am Reply
 • Cecilie Maria

  Superdupert!Du er så flink til å gjøre det fint, du. Må se å få laget meg en lenkeliste jeg også! :o) Du leser mange av de samme bloggene som meg <3

  3. juni 2009 at 11:40 am Reply
 • Kristina Andersen

  Kayso er såå flink :D

  3. juni 2009 at 11:40 am Reply
 • KAYSO

  Ooo, thanks! koselig at jeg er der OG at jeg nå fikk en del linker som jeg kan sjekke ut i kveld! skal jobbe overtid frem til åtte i kveld, og jeg har pctilgang, takk lov! såååå tusentakk, du gav meg underholdning for en periode der, hehe :)

  3. juni 2009 at 11:46 am Reply
 • Malin

  Skal sjekke ut linkene nå :) Sikkert mange bra bloggere, der :)

  3. juni 2009 at 12:02 pm Reply
 • trille

  Ja, ser du, nå funker det vøtt. :) Veldig bra.

  3. juni 2009 at 12:37 pm Reply
 • Malin

  okm ;)

  3. juni 2009 at 12:38 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!