It’s hot. I promise you!

21. juni 2009

Japp, da var jeg plassert midt i Smoorooyet her mellom Israel, Egypt og Tyrkia, nemmlig paa Kypros! Jeg visste jo fra foor av at det ville bli varmt… Men OH MAN det er varmt! I gaar var det 35 grader og i dag er det vel 30. I neste uke er det meldt 40 grader… Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare aa overleve dette godtfolk! Det er umennekelig varmt! Dere aner ikke. Solen steiker deg rett og slett levende. Saa dere har vel allerede gjettet hvor jeg befinner meg mesteparten av tiden? Jo, enten i bassenget eller i skyggen. Men jo da, jeg har jo solet meg litt. Bruker faktor 30 og har paa et mirakuloost vis ikke blitt brent ennaa! Det er helt utrolig, he he.

Dessverre har jeg ikke mulighet for aa legge ut bilder siden de ikke har traaloost nett her. Jeg betaler 1 Euro for 15 min paa nettet, ikke saa ille egentlig. Ellers er maten ikke saerlig billig og man maa kaste toalettpapiret i soopla i stedet for i do. Yeah. Takk og lov for at vi har luft paa soverommet! Det er mange rare frukter og planter her og mange katter og kaniner. De stakkars dyrene maa ha det grusomt i varmen…! Saerlig kaninene som er plassert i  bur ca. 30 stk i hvert bur! Jeg planlegger en aksjon med aa bryte meg ut av hotellet i natt og slippe dem ut… Hysj, ikke si det til noen.

I kveld skal familien paa High School Musical show, yes liksom. Ellers slapper vi av om kveldene, vi har med mange filmer og PC som vi kan se dem paa. Og jeg leser masse. Naa leser jeg “Spis, elsk og lev”, den er OK saalangt.

Saa alt er som vanlig egentlig… Naar man tenker paa at de andre i familien selvfoolgelig er blitt mye brunere enn meg (siden jeg panisk smoorer meg inn hver time ca) og jeg ikke taaler varme. Men i dag var mange av de andre blitt solbrent. Jeg maatte smaale litt for meg selv, mohaha.

Sjekk min uke fremover her… Dere kan jo vedde om dere tror jeg kommer til aa overleve, ha ha. Og forresten… Det de sier om at naar en nordlenning mooter en annen nordlending i syden saa er det som de har kjent hverandre hele livet… Det er sant.

Noen tips til plasser man boor besooke i Kypros naer Larnaca?

Share:
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Maja

  Eneste jeg gjorde i Larnaca var å shoppe :P Mango, Zara, Topshop.. Masse gøy som de ikke har hjemme i Bergen! <3

  21. juni 2009 at 6:27 pm Reply
 • Tore Remi aka Filosofaen

  Sjarmerende bruk av “ae”, “oe” og “aa”!

  Kos deg på Kypros.

  21. juni 2009 at 8:04 pm Reply
 • Theri

  Kaste dopapiret i søpla? :P Æsja… Kos deg masse! :D

  21. juni 2009 at 9:35 pm Reply
 • Helene

  Kos deg! jeg må si jeg er lettere misunnelig!

  22. juni 2009 at 11:56 am Reply
 • Bente

  Det høres herlig ut da! Selv om jeg ikke er noen fan av FOR mange grader jeg heller :P Stakkar kaninene… :( dårlig behandling av dyr er noe jeg alltid gruer for å se de gangene jeg reiser til syden. Det er jo ikke så mye man kan gjøre, men det knuser hjertet mitt hver gang. Kos deg masse videre! Og fortsett med solfaktor – om 40år kan du le av alle rynkene de andre har, mens du selv er like rynkefri som en babyrumpe ;)

  22. juni 2009 at 8:36 pm Reply
 • Sara Vintland

  kjempe søt blogg, kos deg i utlandet :)

  23. juni 2009 at 1:41 am Reply
 • Ingrid Elisabeth

  Kos deg videre på Kypros. Frister veldig å nyte late dager i fjerne strøk…

  23. juni 2009 at 1:46 am Reply
 • Malene

  Du hadde dritfint design! :o

  23. juni 2009 at 2:00 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!