Hva liker jeg å lese på en blogg?

1. juni 2009

Det finnes mange blogger her i Norge. Veldig mange. Det sier seg selv at man ikke kan like dem alle sammen, så hva ser jeg etter i en blogg? Det er sikkert mange blogger som jeg enda ikke har oppdaget, og det er i grunnen ganske fint å tenke på. Jeg skal nå liste opp noen punkter som jeg synes er ganske så flotters å ha i en blogg. Om du har noen tips til blogger jeg burde se nærmere på så gi meg et lite vink!

 • Bilder. Viktig! Og da mener jeg bilder med god kvalitet som er litt utenom det vanlige. Les Maja.
 • Blogganmeldelser/blogganbefalinger. Dette er bare digg!
 • Sterke meninger. Bloggere som står opp for hva de mener er tøffe! (Så lenge meningene ikke er helt på jordet, heh).
 • Godt språk, utrolig viktig!
 • Bok/musikk/film/kultur anbefalinger/anmeldelser.
 • Hverdagsliv. Alltid koselig.
 • Konkurranser, det gir litt futt i bloggen.
 • At man gjør litt mer ut av innleggene. Pynter dem litt eller noe, så man ser at det ikke bare er “slengt inn”.
 • Struktur! Jeg elsker struktur! En ryddig layout, info om bloggeren, bloggarkiv, søkefunksjon og ikke minst linker til andre blogger!
 • Orginalitet. Ikke vær som alle andre, finn på noe selv. Les Talkie Walkie.

Hva liker jeg ikke da?

 • Jeg er ikke så glad i outfit, sorry. Men jeg har noen få unntak. Cecilie Maria og Mira Jakobsen.
 • “Dette har jeg gjort i dag”, for så å ramse opp en hel del saker som egentlig ikke er noe spennende.
 • At bildene på bloggen er alt for små eller alt for store eller i forskjellige størrelser fra innlegg til innlegg.
 • Masse reklame. Fysj!
 • Folk som hermer etter andre i ett og alt.
 • Masse skrivefeil og innlegg som ikke er kvalitetssikret.
 • At bloggen blir for personlig. Jeg liker at folk er en smule anonym, det holder på min nyskjerrighet.

Hva ser du etter i en blogg?
Hva er det du ikke liker i en blogg?


Meg og Hilde-Regine.

Share:
Previous Post Next Post

14 Comments

 • Hanne

  Jeg liker outfitbilder jeg da, og mote- og klestips:) Og humor er bra:)

  2. juni 2009 at 11:44 am Reply
 • Ainur

  Hehe du har mange krav;)Eneste jeg legger merke til egentlig er humor, og måten man skriver på…har ikke tenkt over så mye hva jeg liker og ikke jeg!Men kan slenge meg på den outfit greia, kan bli booring om det KUN er det bloggen handler om..Liker igrunn hverdagsblogger jeg..gøy med bilder og hendelser i livene til folk:)

  2. juni 2009 at 11:49 am Reply
 • Ainur

  hehe du er søt!:)
  Liker bloggen din også, synes du har så fin variasjon, og ikke så mye “tull”, hvis du skjønner:)
  Det er vel det viktigste ja, personligheten til bloggeren. Den skinner jo gjennom i bloggen, men noen ganger kan det jo være at personen ikke har så mye “skills” i å lage en fin blogg eller redigere bildene slik at de blir attraktive..hvis du skjønner?:) Prøver å se litt gjennom det, innholdet som er viktist, men det er vi vel enige om:)

  2. juni 2009 at 12:00 pm Reply
 • Helene

  God liste! Vi liker visst mange av de samme kvalitetene!

  2. juni 2009 at 12:59 pm Reply
 • Kristina Andersen

  Liker heller ikke så godt outfit, med Cecilie Maria er en blogger utenom det vanlige. Hun er SÅ flink ;D

  2. juni 2009 at 1:28 pm Reply
 • KAYSO

  jeg er så enig så enig, bortsett fra et punkt da, jeg har ikke noe imot om noen blir for personlige. Kommer jo litt an på hva som blir skrevet om da selvfølgelig, hehe :P men mange viktige kvaltieter som jeg også setter pris på der ass, og ryddig og orden er utrolig viktig, samt bilder. Jeg blir lei når jeg aldri ser bilder. tralalala, vi er et folk som er nysgjerrig, vi kjøper blader for å se (nesten ikke lese) såååå peis på med bilder, hehe :)

  sv: jeg kommer sikkert til å blogge litt om jeg synes den virka eller ikke etterhvert, må bare gi den kanskje en månedstid først, sånn at jeg er SIKKER, hehe :P de sier at ting ikke vil merkes før etter en uke, så joda, blir spannande, så stay tuned :P

  2. juni 2009 at 1:31 pm Reply
 • Maja

  Åh, du linket til meg igjen! Så koselig! Jeg syns selv at jeg har vært litt sløv i det siste, så jeg får ta meg sammen for å gjøre meg fortjent til alt skrytet! :)

  2. juni 2009 at 1:42 pm Reply
 • tinekatrine

  jeg liker best bloggene som inspirerer meg. om det er med bilder, klær, tekster, filmer, musikk.. ellers er design viktig. man må skrive bra, og ha “litt” humor. kjøre sin egen stil og ikke være for opphengt i hva leserne vil ha. en blogg skal være personlig, man skal kunne skrive og poste akkurat hva man vil. bloggere som skiller seg ut fra mengden ganske enkelt :)

  2. juni 2009 at 3:35 pm Reply
 • Susanne

  Enig i det du har notert.

  2. juni 2009 at 5:02 pm Reply
 • Maria Stenersen

  Jeg er enig i det meste. Men jeg derimot liker outfit bilder. Da mener jeg antrekk som er gjennomførte og ikke sånn boblejakke-hullete bukse-uggs antrekk. Så liker jeg godt å lese anbefalinger og om musikk og litt personlige innlegg. Og bloggere som er flink til å skrive og skriver med en litt humoristisk tone er alltid kjekt!

  2. juni 2009 at 5:57 pm Reply
 • Mia

  Alle har veldig sterke meninger i forholdt til hva som er en god/dårlig blogg, men jeg sier: It depends!

  Noen ganger skriver ikke bloggeren så bra, og har heller ikke verdens ryddigste layout eller gode bilder, men det er bare noen som “klaffer” liksom. Så for meg er en god blogg litt vanskelig å definere ;)

  En ting som er sikkert, er at bloggene på topplisten er laaangt fra de beste!

  2. juni 2009 at 5:58 pm Reply
 • Airam

  Jeg er veldig enig! Det er såklart veldig viktig HVA man skriver om, men hvis layouten er så dårlig at man ikke greier å lese det som står der (blinkende farger og videoer som bruker fem minutter på å lastes, høy musikk som man ikke finner ut hvor kommer fra…) kan det egentlig være det samme for min del. Og fine bilder er alltid en bra ting!

  2. juni 2009 at 7:05 pm Reply
 • Tiril

  SV; jeg vil delta med det nedre bilde (med hunden og jenta) :)

  3. juni 2009 at 10:55 am Reply
 • Cecilie Maria

  Her har du mange gode poeng! Jeg er enig i alt, untatt at jeg som oftest er veldig glad i outfitbilder. Men det må være outfit med litt stil, ikke bare det som annenhver jente i byn har på seg… Da er det ikke så inspirerende…

  Og jeg må si jeg er smigret *rødme* Takk snille du!

  SV: Jeg tenkte på det i gårkveld, faktisk, at jeg skal lage en lenke-side med noen av mine favoritter ;o)

  3. juni 2009 at 11:56 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!