Previous Post Next Post

23 Comments

 • Heidi

  Den nye bloggen min er ikke gammel nok til at jeg har rukket å få noen, men på den gamle dyrerettighetsbloggen fikk jeg av og til noen. Jeg tror ikke man kan stoppe dem, ettersom jeg ikke tror folk gjør slikt om de ikke har andre problemer de trenger å løse, og vi kan ikke løse de problemene for dem. Jeg tror det beste man kan gjøre er å ignorere dem, og forsøke å møte dem med vennlighet i den grad en føler for å svare vedkommende.

  9. juni 2009 at 1:24 am Reply
 • tinekatrine

  bare ignorer dem.

  9. juni 2009 at 4:18 am Reply
 • Carmelita

  Hvis man ser bortifra “du virker som en utrolig kjedelig person” fra “hei” i shoutboxen, så nei. Det er den eneste stygge kommentaren jeg har fått. Jeg lar den være der bare så folk kan se hvor utrolig teit det er å drive sånn.

  9. juni 2009 at 7:59 am Reply
 • Little Whiskeygirl

  Nei, har aldri fått det ;)

  9. juni 2009 at 8:13 am Reply
 • Maja

  Ikke enda, men det kommer nok. Det eneste tipset jeg kan komme med er å gjøre det umulig å kommentere anonymt – de fleste vil jo ikke slenge dritt når du må legge igjen epostadressa si :)

  9. juni 2009 at 8:29 am Reply
 • martine

  Har ikke fått noen ukoselige kommentarer ennå – men har ikke så mange lesere heller! Skjønner ikke hvorfor du skulle få stygge kommentarer – bloggen din er jo bare fin! Du får heller prøve å fokusere på alle de fine kommentarene du får – regner med at det er maange fler av de! :)

  9. juni 2009 at 8:40 am Reply
 • KAYSO

  Niks, det har jeg enda til gode å få, men det kommer sikkert. Alltid noe som er misunnelige/sjalue, og har behov for å dra andre med seg ned i den mørke hula si.. utrolig! Ikke bry deg om dem du søta :)

  9. juni 2009 at 9:03 am Reply
 • Johanne

  Det har hendt. Det er ikke mulig å stoppe det, enkelte har bare for lite å gjøre. Det er ikke noe å bry seg om :) Syns det er litt vittig at enkelte bruker tid på å rakke ned på en person eller bloggen deres, det sier litt om hvem det er som har et problem :p

  9. juni 2009 at 10:28 am Reply
 • Reidun Beate

  Jeg har fått noen, men det er desverre ikke noe man kan gjøre for å få de til å slutte. De er jo så feige at de ikke skriver mail adresse eller bloggadresse. De fortjener ikke p få oppmerksomhet.

  9. juni 2009 at 10:29 am Reply
 • trille

  Jeg har heldigvis ikke fått en eneste en på noen av bloggene jeg har hatt, hurra. Men jeg ser jo at det er ganske mange som får det, og det synes jeg er fryktelig trist. Det eneste man kan gjøre, tror jeg, er å bare la det gå. Det er mennesker som sikkert ikke har det helt godt med seg selv, og da er det lettere å slenge dritt om andre, og det er vel ikke mulig å stoppe. Som noen over sier, gjør det umulig å kommentere anonymt. :)

  9. juni 2009 at 11:39 am Reply
 • Lotte

  Jeg har aldri opplevd det, faktisk ikke. Det er jeg glad for, for det er jo ikke noe morsomt å oppleve slemme kommentarer. Jeg kan ikke forstå hvorfor du opplever det, du skriver da ikke noe provoserende. Du har en veldig fin blogg, så jeg skjønner ikke hvordan de greier å finne noe å rakke ned på. Du får gjøre ditt beste med å overse dem.

  9. juni 2009 at 11:44 am Reply
 • Guro(:

  Har ikke fått noen til nå, heldigvis! :) For å få dem til å stoppe er det bare å overse dem, og slette kommentarene! Rett og slett! ;)

  9. juni 2009 at 11:53 am Reply
 • Ainur

  Har aldri opplevd det jeg…heldigvis!
  Skjønner ikke hvorfor noen skal gidde å være så kjip jeg, hva har du, ei søt jente gjort for noe som fortjener stygge kommentarer?? Prøv å ignorere det så godt du kan!

  9. juni 2009 at 11:57 am Reply
 • KAYSO

  SV: Joda, det går jo an det, men da blir det masse sånn fortolling osv. jeg er så skeptisk til å handle fra utenlandske nettsteder, hehe :P så da får jeg heller de jeg kjenner der til å løpe å kjøpe _:P hihi

  9. juni 2009 at 12:53 pm Reply
 • Tore Remi aka Filosofaen

  Du kan blokkere ip-adresser slik at de aldri får muligheten til å kommentere stygt igjen… Det kan være en god ide. Jeg har fått min andel tafatte kommentarer, men som regel aldri noe krenkende.

  9. juni 2009 at 1:13 pm Reply
 • Myldretid

  Jeg har enda til gode å få stygge kommentarer, heldigvis. Jeg har fått noen merkelige, men det gjør ingenting. Prøv å overse dem, hvis de ikke har noe bedre å gjøre enn å legge igjen en stygg kommentar sier det mer om dem enn om deg!

  9. juni 2009 at 1:49 pm Reply
 • Elin

  Jeg får veldig lite. Eventuelle usakeligheter slettes/blir ikke godkjent.

  Tror det eneste man kan gjøre er å ignorere det.

  9. juni 2009 at 5:41 pm Reply
 • Cecilie Maria

  Uff, får du? Så rart? Skjønner ikke hvorfor noen vil være stygg med søte deg :( Jeg har ikke fått noen enda, men ser ikke bort fra at det bare er flaks så langt :/ Men det jeg vet er at jeg kommer til å bli lei meg den dagen jeg får en, selvom jeg vet at det mest sansynlig bare er tull og tøys fra en som kjeder seg…

  9. juni 2009 at 8:43 pm Reply
 • Theri

  Jeg har ikke fått så mange stygge kommentarer. Eneste tipset jeg vet om for å stoppe de, ihvertfall fra å få publisert de, er å skru på godkjenning av kommentarer, sånn at ingenting kommer på bloggen før du har godkjent de.

  9. juni 2009 at 8:51 pm Reply
 • Malin

  Jeg har ikke fått noen.. enda.

  Syns det er utrolig barnslig å holde på slikt, uff!

  9. juni 2009 at 9:31 pm Reply
 • Frøken Marry

  Har ikke fått noen..håper jeg ikke får noen :S Liker ikke slike ting.. Jeg tror folk som legger ut stygge kommentarer bare er redd for “sterke” personer. Du er en slik person, ikke slutt med å si din mening. Drit i de dritt kommentarene, du er så mye bedre enn dem! :)

  10. juni 2009 at 8:58 am Reply
 • admin

  Tusen takk for tipsene og støtten alle sammen! Utrolig koselig av dere å hjelpe! Jeg skal ta til meg alt dere har sagt :)

  10. juni 2009 at 9:02 am Reply
 • Marlene

  Kan ikke skjønne hvorfor du skulle få noen stygge kommentarer :(
  Jeg får ikke det. Synes det er dårlig gjort av folk å drive på sånn.

  10. juni 2009 at 8:41 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!