En hilsen fra tomaten

25. juni 2009

Varmen her nede er nesten ikke til å holde ut, bokstavelig talt! I dag målte graderstokken 40 grader og jeg har holdt meg i bassenget og havet i hele dag. Jeg har smørt meg inn med solkrem hele tiden synes jeg selv, men det var jo selvfølgelig ikke godt nok. Solen her er innmari sterk, ikke noen “Gran Canaria-sol” nei! Jeg har blitt totalt svidd i dag… Det skyldes nok mest av alt timene jeg har oppholdt meg i vannet og snorklet. Men jeg angrer ikke! For det å snorkle er noe av det beste jeg vet. Vi ser fisker i alle slags farger og fasonger, er helt utrolig gøy! Jeg passer på lillesøsteren min mens vi snorkler så hun holder meg i armen som en liten igle, hi hi. Men det er moro å se hvor gøy hun har det!

Ellers går alt sin vante gang i og med at jeg har inntatt den kjente og ikke fullt så kjære tomatfargen som jeg alltid er godkompis med når solen steiker. Dessuten har pappa enda en gang hatt sine kjente “uhell” på engelskfronten igjen. For noen dager siden skulle han bestille eplepai og sa det slik: “I want apple pi”. Ha ha! Ikke nok med det, han ropte etter en kelner “More sucker”… Stakkars fyr, han ante ikke at det var sukker han mente.

Har klart å laste opp noen bilder her også! Fra de første dagene. I de siste dagene har vi vært i akvarium og gått en strekning på ca 7 km i 40 grader (ikke helt med vilje, jeg trodde jeg skulle dø). Når det er 40 grader er det vanskelig å puste egentlig… Ikke helt å anbefale. Men jeg har det toppers! Selvom jeg savner Mimi og vennene mine. En uke igjen nå.


My family.


Eselet Emu som vi kaller han.


Gåtur, hver dag.


Fine blomster. Mye av det her.


En kirke i bakgrunnen.


High School Musical Show.


Det vokser vannmeloner utenfor leiligheten.


Dette er Lucie. Hun og katten Kjell Arne har blitt mine nye bestevenner!


Dette er lime. Eller mandarin. Vi er ikke helt sikker.


Stranden. Utsikt fra leiligheten vår.


Sandra og jeg deler rom.Share:
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Frøken Marry

  Haha, ler meg ihjel av det han Steinar sier :D hahaha

  25. juni 2009 at 6:04 pm Reply
 • Reidun Beate

  Dety så helt herlig ut. Ser at du koser deg masse. :D

  25. juni 2009 at 8:10 pm Reply
 • bente

  Så herlig med sydenferie! Kjenner jeg blir litt smågrønn av misunnelse her nå… Selv om jeg ikke misunner dere heten, her har det også vært grisevarmt, og selv om det ikke er i nærheten av 40 grader synes jeg det er mer enn varmt nok :P

  27. juni 2009 at 1:10 am Reply
 • mmaddiiee

  sv. ja, det har jeg absolutt!!

  og sykt fint bilde av eselet!

  27. juni 2009 at 3:25 pm Reply
 • Christina F

  det så ikke dumt ut :D kos deg masse videre og pass deg for heteslag/solstikk!

  27. juni 2009 at 4:15 pm Reply
 • MARIA M

  Nydelige bilder:)

  27. juni 2009 at 7:36 pm Reply
 • martine

  Tusen takk!

  hihi, må le av pappan din litt! :) Herlige bilder – likte spesielt eselbildet!

  27. juni 2009 at 10:16 pm Reply
 • Monkey

  Nydelige bilder. Herlig stemning i mange av dem :)

  27. juni 2009 at 10:16 pm Reply
 • Talkie Walkie

  Det ser nydelig ut! Jeg vil også!

  Sv: Nei, jeg klarer ikke å skryte av meg selv. Og 50 er veldig mange! Jeg skal tenke på det. Kanskje jeg kommer på en eller to ting.

  28. juni 2009 at 8:41 pm Reply
 • Drea

  Kjempefine bilder, og jeg må si meg enig med mange over her; det ser HERLIG ut!

  5. juli 2009 at 8:39 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!