Da er ferien planlagt og bestilit

7. juni 2009

Turen går til Kypros om to uker og jeg gleder meg mye! På nettet sto det at det eneste negative med Kypros er at landet er så utrolig varmt om sommeren. Håper jeg overlever, he he. Ellers er også turen til Israel bestilt, og den gleder jeg meg også uendelig mye til! Den skal vi reise på i september. Her i nord har ikke akkurat været vært det beste i det siste. Ca. hele resten av Norge har fått smakt på sommeren allerede. Jeg har grillet meg litt i solarium i dag for å få underlag til Kyprosreisen. Det restulterte i ca. 1000 fregner, yes… Ja ja, et fjes uten fregner er som en himmel uten stjerner, er det ikke det dem sier? Ser ut til at det blir 3 uker ferie på meg i år om jeg ikke skal begynne på skole til høsten, så jeg får vel nyte den ferien jeg får fullt ut. Skal ta med meg masse bøker!

Hva er den beste boken/de beste bøkene du har lest? Jeg vil ha boktips til strandlesing, he he.


Nam, ikke sant?

Share:
Previous Post Next Post

27 Comments

 • Marit

  Kan ikke få anbefalt Johan Harstad nok. En ung fyr i sene 20-år som skriver på en altoppslukende måte. Anbefaler deg å lese absolutt alt han har skrevet, for det er rett og slett for bra til å la gå fra seg. “Buzz Aldrin – hvor ble det av deg i alt mylderet”, “Herfra blir du bare eldre”, “Ambulanse”, “Darlah”.. Bare noen av titlene du kan sjekke ut. Førstnevnte i alle fall! Do it! Han fortjener så altfor mange lesere, og jeg gjør mitt for å spre hans gode navn og rykte.

  7. juni 2009 at 3:23 am Reply
 • Marie

  Ååååh! Jeg har sinnsykt lyst til Israel! Ikke nødvendigvis fordi jeg er så utrolig religiøs av meg, men jeg tror jo på noe da :P Og det er mye i det landet som har med historen å gjøre, mye å se og oppleve. Det er derfor jeg vil dit, heh :P
  Du får kose deg på Kypros og i Israel :D

  7. juni 2009 at 10:14 am Reply
 • KAYSO

  det så fantastisk ut!! : ) du er så heldig som får reise så mye!! baaafffss, hehe, jeg er litt, nei UTROLIG, misunnelig, hehehe:)

  7. juni 2009 at 11:01 am Reply
 • Maja

  Jeg var på kypros i fjor! Det var en veldig fin tur, og hovedstaden (husker ikke hva den heter her i farten, men der flyplassen ligger) er kjempefin å shoppe i. Men ja, varmt blir det :)

  7. juni 2009 at 11:40 am Reply
 • Elin

  Sommer? Ikke her. ;-) Men den kommer vel kanskje? Hvis vi er heldige. I dag er det sol og +10 grader i skyggen.

  Jeg er ikke så glad i syden, så jeg reiser på sommerferie til Sør-Norge i år (skal besøke familie og venner, samt være på Skeive dager i Oslo). Neste år er planen å gå fottur (pilegrim, dog absolutt ikke kristen) i Spania. Gleder meg veldig!

  7. juni 2009 at 11:48 am Reply
 • Løvinnen

  Boktips:
  *Spis, elsk, lev av Elizabeth Gilbert
  *Den trettende fortelling , Diane Setterfield
  *La meg synge deg stille sanger av Linda Olsson
  God Tur!
  Løvehilsen:)

  7. juni 2009 at 11:55 am Reply
 • Katrine

  Jeg leser vel i gjennomsnitt 10 bøker i uka : P så det blir litt av hvert. Men mine favoritter er selvsagt serien “Sagaen om Isfolket” av Margit Sandemo.
  Seriene “Folket fra Selje”, “Ingebjørg Olavsdatter” og “Livsarven” er noen jeg liker godt.
  “Doppler” av Erlend Loe er jo genial ; )

  Men jeg vet jo ikke helt hva du liker? : )

  7. juni 2009 at 12:59 pm Reply
 • Greta

  DEN TRETTENDE FORTELLINGEN, er sinnsykt bra !!!

  7. juni 2009 at 1:54 pm Reply
 • Cam

  Åh høres herlig ut! Jeg husker aldri bøkene jeg leser når jeg er på ferie jeg. Det er som oftest et ymse utvalg av bøker andre har tatt med!

  7. juni 2009 at 2:19 pm Reply
 • trille

  Nam, ja. Det så utrolig herlig ut. :)
  Så deilig å få ferien i boks, da slipper man å stresse om det. Fint at du får reist litt, det er så godt å få oppleve andre steder. :) Hihi, jeg og har freger.
  Boktips. Hmmm. “A Long Way Down” og “About a Boy” av Nick Hornby, “Asfaltevangeliet” av David Åleskjær, Harry Potter-bøkene, Twilight-bøkene, “Kabalmysteriet” av Jostein Gaarder, “Angels and Demons” av Dan Brown, “L” og “Naiv.Super” av Erlend Loe, “23-salen” av Ingvar Ambjørnsen og “De gales hus” av Karin Fossum. Jeg elsker bøker. :)

  7. juni 2009 at 3:19 pm Reply
 • Olof

  Sv: Tack! :)

  7. juni 2009 at 3:58 pm Reply
 • Marte

  Nam! Nydelig bilde ^^

  7. juni 2009 at 5:17 pm Reply
 • Cecilie Maria

  Ooo – så deilig det høres ut med skikkelig ferie! Jeg HATER å være for varm, så er vel egentlig ikke stedet for meg å reise til, men vi var i Hellas for noen somre siden. På seilbåt. Det var ganske varmt, men kjekt likevel!

  Hmmm. boktips, ja… Vel, jeg er veldig glad i Harry Potter, jeg, da, men det er vel ikke det hot’este boktipset, akkurat… :P

  7. juni 2009 at 5:28 pm Reply
 • Veronica S

  Får masse fregner jeg også, men ingen brunfarge dessverre. Åh, så herlig da, en tur til Kypros kunne jeg tenkt meg jeg og;) Men nå er det da sol i Bergen, så trenger ikke sydentur for øyeblikket..

  Bienes hemmelighet er en fin bok;)

  7. juni 2009 at 5:47 pm Reply
 • Malin

  Jeg anbefaler Idas dans. En helt fantastisk bok!!

  Kos deg på ferie!! Så deilig :D

  7. juni 2009 at 6:57 pm Reply
 • Frøken Marry

  Utrolig heldig! :D

  7. juni 2009 at 7:36 pm Reply
 • Thea

  harry potter, sofies verden og en vampyrs bekjennelser bør du lese om det er noen av de du ikke har lest enda :) tihi selv om du helt sikkert har det.

  7. juni 2009 at 8:06 pm Reply
 • Ainur

  Åh jeg er sjalu! vil også på ferie!!

  7. juni 2009 at 8:21 pm Reply
 • Emilie

  En bok jeg synes var ganske fin er Jakt og fiskeguide for jenter, av Melissa Bank :)

  Håper du får en fin ferie!

  7. juni 2009 at 8:22 pm Reply
 • Regine

  Ah Kypros e fint, eg var der i fjor :) men varmt var det ja, 35grader og sånn, men bare digg det då!! utrulig fint vann der, heilt blått hav!! i år skal eg til tyrkia:)

  Boktips.. morsomme, chiclit-litteratur e jo Sophie Kinsella med alle shopoholic-bøkene. dritmorsomme, love them. mykje bedre enn den filmen som kom ut no.

  7. juni 2009 at 9:04 pm Reply
 • Guro (:

  Reising er digg! :) Og, ja, NAM! : D

  8. juni 2009 at 12:26 am Reply
 • Kristina Andersen

  Nydelige bilder!

  8. juni 2009 at 10:40 am Reply
 • Myldretid

  Så deilig med tre uker ferie! Jeg skal to uker til USA i juli, og gleder meg masse! Ellers skal jeg bare slappe av i Oslo.

  En av mine yndlingsforfattere er Haruki Murakami, han skriver fantastiske bøker. Spesielt Kafka på stranden og Sputnik Sweetheart. Ellers leser jeg mye krim, og har nettopp oppdaget Maigretserien av Georges Simenon.

  8. juni 2009 at 4:27 pm Reply
 • Myldretid

  Hmmm… på Wikipedia står det at stilen hans er surrealistisk og humoristisk. Overnaturlig realisme? Han skriver iallefall veldig godt, da jeg leste Kafka på stranden gispet jeg høryt på t-banen fordi jeg levde meg så godt inn i boken:)

  8. juni 2009 at 4:42 pm Reply
 • Heidi

  Øst for Eden, av John Steinbeck. (På tide at jeg leser den igjen også!)

  9. juni 2009 at 1:29 am Reply
 • Elin

  Jeg glemte i farten å anbefale bok. Kunne sikkert anbefalt massevis, men min personlige favitt er Neverwhere av Neil Gaiman.

  9. juni 2009 at 5:59 pm Reply
 • admin

  Tusen takk for boktips!

  9. juni 2009 at 8:32 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!