På fjelltur

23. mai 2009

I går var jeg ute og gikk på fjelltur. Eller “fjelltur og fjelltur”, vi gikk til et vann som heter Musvannet og det tar tre kvarter å gå opp… Men alikevel, jeg er stolt over meg selv! Greit, jeg kom sist opp av alle, men til mitt forsvar er de andre sprekinger. Og det var tortur å gå oppover, jeg merket at kondisen er langt fra hvor den pleide å være. Men det var deilig å endelig komme opp! Takk for en flott tur alle sammen!


Himmelen. Dette er kl. 23.30.


Min lillebror, Espen.


“Oooh, soooola”.


Meg og Christine.


Greta, Hilde-Lise og Gro-Elisabeth.


Her sitter vi rundt bålet.


Lene.


Nam nam.


Latteren sitter løst.


Musvannet.


Vi gikk så langt opp at vi så snøen!


Greta og Hilde-Lise.


Mariell.


Tore.


Christine.


Min lillesøster Sandra.


Ringer i vannet.


Lille, søte Helena.


Mariell og Julie.


Marte.


En stein.


Vannet.


Share:
Previous Post Next Post

14 Comments

 • Heidi

  sukk.. savner dere!

  23. mai 2009 at 7:52 pm Reply
 • Ingrid Elisabeth

  Det første bildet: gud så nydelig. Helt fantastiske farger, og veldig stilig med trærne som blander seg. Himmelen ser nesten ut som flammer. I like it! :-D

  23. mai 2009 at 7:56 pm Reply
 • trille

  Det så ut som en nydelig tur. Likte spesielt godt det første bildet og det med ringer i vannet. Ikke bry deg om at sprekingene kom opp lenge før deg, at du kom deg opp er det som er å konsentrere seg om. :)

  23. mai 2009 at 8:22 pm Reply
 • Jorunn

  Så koselig!!!!

  Sv. Klart du kan spørre hvilke sykdom jeg har…
  Jeg har nå tydeligvis flere da, men.. Hehe…
  Da jeg var 14-15 år fikk jeg leddgikt, det er en kronisk sykdom og jeg må leve med dette resten av livet, men får diverese medisiner og går regelmessig til legen å får sprøyter i føttene…
  For tre-fire uker siden ble jeg veldig svimmel, men jeg er så sta og bare lot det være, gikk på jobb som jeg pleide, var med venner og ble vel egentlig bare verre og verre. Så ble jeg så dårlig av svimmelheten at jobb ikke var mulig å gjennomføre (fikk itillegg halsinfeksjon samtidig, så var litt sliten kan man jo si). Legen trodde først det var virus på balansenerven, men min tilstand passet ikke 100% med det. Så nå viser blodprøvene at jeg mangler vitamin B-12, skal ikke gå så veldig inn på det og hva som skjer da. Bortsett fra at jeg har null energi, er litt små irritabel, svimmel… Ja, det er vel det. Kroppen min tar da altså ikke dette opp naturlig, men vet egentlig ikke mer før legetimen på mandag.
  Oisann, det ble litt mye det der!!!! Men nå fikk du hvertfall svaret, hehe…

  23. mai 2009 at 8:41 pm Reply
 • Reidun Beate

  Så gøy. Det er så koselig å grille over bål. :D

  23. mai 2009 at 9:49 pm Reply
 • Susanne

  Ouh, lekker himmel!
  Morsomt å grille, selv om matmulighetene for min del ikke er av det bredeste sortimentet xD

  23. mai 2009 at 10:51 pm Reply
 • Ingrid Elisabeth

  SV: Tusen takk :-)

  24. mai 2009 at 12:50 am Reply
 • Kaja

  Den turen var så ufattelig DIGG!!! Slike skal det nok bli flere av i år:)

  24. mai 2009 at 1:44 pm Reply
 • Frøken Marry

  Utrolig koselig tur! :D

  24. mai 2009 at 5:12 pm Reply
 • kristin

  Det så skikkelig koselig ut :)
  Det øverste bildet var herlig !

  24. mai 2009 at 9:11 pm Reply
 • Charl8e

  Jeg var på hemsedal i helgen, der var det mye snø å se der også ;)

  Fine bilder!

  25. mai 2009 at 6:12 pm Reply
 • Jeanette

  SÅ fine bilder! Du er virkelig flink!

  25. mai 2009 at 8:56 pm Reply
 • FotoJack

  Her ser det ut til at dere storkoser dere, mange fine bilder

  26. mai 2009 at 12:59 am Reply
 • FotoJack

  sv. Disse siste bildene er tatt med Canon 50D og objektiv Canon 24-70 L2,8 USM

  Du kan gå inn på http://www.lihaug.com og se på 1000-vis av naturbilder om du vil.

  26. mai 2009 at 10:26 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!