Mye å gjøre om dagen?

29. mai 2009

Eh, ja! Jeg har mye å gjøre om dagen. Derfor har jeg ikke fått gjort det jeg skulle fått gjort, beklager. Jeg vet folk venter på portrettene sine og slikt, regner med å komme sterkt tilbake nå i helgen. Jeg skal poste en del portretter, oppdatere linkene mine grundig og kanskje komme med noe annet småsnacks. Moro, hva?

Dessuten blir fotokonkurransen avsluttet søndag 31. mai, det vil da bli avstemming på bidragene jeg har fått inn. Ser at temaet var litt for utfordrene for de fleste så neste gang blir det et videre tema, I promise.

Jeg har fått masse positiv respons i det siste, dette synes jeg er fantastisk gøy! Særlig god respons har det vært på anmeldelsene! Derfor kjører jeg nå en runde til med anmeldelser, alle som vil kan melde seg på. Denne gangen kan du også skrive om du vil bare ha ros eller om du vil ha både ros & kritikk. Og forresten… Synes dere det er rett å gi en karakter til en annen blogger? Jeg føler meg slem som gjør det, heh. Men meld dere på, det er ikke farlig! Husk, jeg er flink på ros og jeg gir konstruktiv kritikk.

Nå må jeg sove, har ranglet way to much i det siste. Huff. Er jeg alene eller?

Share:
Previous Post Next Post

14 Comments

 • Marlene

  Skal gå på Pasvik folkehøgskole :)

  29. mai 2009 at 1:19 am Reply
 • Eirin

  Det er moro å se hva du kan gjøre bedre, og hva som evt er bra. Og en fin måte å få konstruktiv tilbakemelding på. (Så lenge det er konstruktivt selvsagt) Så ingenting feil med å gi terningkast! :) Jeg melder meg gjerne :p

  Og du er forresten ikke alene om å rangle midt i natten. “Lakenskrekk” tror jeg også det kalles ;)

  29. mai 2009 at 1:42 am Reply
 • Susanne

  Er egentlig flink på å legge meg tidlig, med unntak av idag. Nå er klokka 05.10, og jeg har vært oppe siden 05.30 igår. Yay. Natta :D

  29. mai 2009 at 5:10 am Reply
 • Maja

  Jeg liker collagen din, jeg! :D
  Lover å bli med på neste fotokonkuranse, det eneste bildet jeg har som passer til den du har nå er et faktisk bilde av bestemor.. Jeg syns det ble litt lite kreativt :D

  29. mai 2009 at 9:18 am Reply
 • trille

  Noen ganger har man litt for mye å gjøre på litt for lite tid, og da blir det bare til at man ikke får helt tid til å oppdatere bloggen, sånn er det bare. Det er bedre at det er kvalitet på det som kommer ut, enn at det bare er et “såri for at jeg ikke har blogga på en time, men jeg bare…”. :)
  Gleder meg til neste fotokonkurranse, skulle gjerne vært med på denne her, men tiden har bare ikke strakt til blant alle eksamenene. :/
  Jeg synes ikke det er noe galt i å gi andre bloggere karakter, det er de som har meldt seg på, og det er din blogg og dine meninger, så da må de forstå omfanget i hva de har meldt seg på. Nemlig. Selvfølgelig, så lenge kritikken er konstruktiv.
  Jeg kunne gjerne meldt meg på, men akkurat nå er ikke bloggingen min helt på topp, sånn i slutten av eksamensinnspurten, så jeg tenker jeg venter litt, jeg. :)

  29. mai 2009 at 9:25 am Reply
 • Guro(:

  Du er ikke den eneste som har det travelt! Jeg også sover lite.. Skal ta igjen all søvn når jeg blir pensjonert jeg :)

  29. mai 2009 at 9:42 am Reply
 • KAYSO

  Jeg synes du godt kan gi karakter på tilbakemeldingene jeg. Jeg, som de andre, bad jo om tilbakemelding, og karakteren er bare en ekstra piff sånn at du vet sånn cirka hvor bra den er :p hehe :) også for min del så er det veldig kjekt å se karakter, kan jeg sjekke de som er “best” først, hehe :P

  29. mai 2009 at 9:51 am Reply
 • Christina F

  det er bare morsomt med anmeldelse av blogger synes jeg :)

  sv: du er ikke en av de jeg egentlig kritiserte i innlegget mitt, deg ser jeg kommentarer av og jeg vet at du leser min. iallefall i blandt. jeg har få blogger jeg leser hver dag, hadde jeg hatt bedre tid hadde det vært fler, men de jeg daglig leser kommenterer jeg hvertfall på flere ganger i uka. også prøver jeg åslenge inn en kommentar på de jeg leser i blandt og. når folk ofte skriver til meg at de leser bloggen min daglig og/eller jeg ser det i statistikken synes jeg det er rart med de 97% som aldri gir et pip. du er vel enig siden du er i samme situasjon.. er det ikke rart at det er sånn hos de fleste bloggere?

  29. mai 2009 at 9:57 am Reply
 • Ingrid Elisabeth

  Jeg melder meg gjerne frivillig til å bli anmeldt jeg. Konstruktive tilbakemeldinger er alltid kjekt :o)

  29. mai 2009 at 11:15 am Reply
 • Linn Marie

  sv. hihi takk, har bestemt meg for å bli flinkere til å ta bilder når jeg er med vennene mine så jeg kan få laget scrapbook over året som har gått når det er over hehe :P

  hehe skjønner den med mye å gjøre må jeg si. Noen ganger får man liksom ikke tid til å gjøre en dritt :S

  29. mai 2009 at 3:41 pm Reply
 • A

  Jeg vil gjerne ha en anmeldelse:)
  http://www.mixmaster-b.blogspot.com
  (gjerne ros & kritikk, og tips om hvordan jeg kan forbedre meg:))

  29. mai 2009 at 5:21 pm Reply
 • Cecilie Maria

  Så morsom liten kollage du har laget! Like it!

  Åh, jeg blir så stresset av å ha mye å gjøre, jeg. Håper du takler det litt bedre enn meg :P

  Jeg har ikke ranglet så veeeldig, men jeg kunne nok med fordel lagt meg en halvtime tidligere endel kvelder, ja…

  :o) Og så håper jeg at du får en deilig langhelg…

  29. mai 2009 at 9:27 pm Reply
 • Thea

  tihi takk :)

  29. mai 2009 at 9:33 pm Reply
 • Sofsen

  :)

  Du er søt!

  29. mai 2009 at 11:31 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!