Man bryr seg om de man er glad i

6. mai 2009

Mimi (katten min) ble sterilisert i går. Når hun kom hjem så begynte hun å slikke i såret så hun begynte å blø masse, det var utrolig skremmende. Men heldigvis fikk kjøpt henne en så kalt “body” som hun bruker nå for og ikke slikke i såret mer. Hun hater å ha den på, går baklengs for å få den av, men hun må bare bruke den. I dag har hun vært dårlig. Jeg ha gitt henne medisin men hun er bare slapp. Jeg er litt redd for henne så jeg er hjemme her og passer på henne hele tiden. Klarer nesten ikke ta øynene fra henne, synes synd på henne. Jeg vil ikke at hun skal ha det vondt. Håper virkelig hun blir bedre i morgen, virkelig.

Forresten har jeg blitt syk selv. Tror det er en begynnelse på infulensa så nå er det appelsin og halsdrops for alle pengene. Jeg begynner jo å få paranoia pga at svineinfulensaen har kommet til Svergie og Danmark (og jeg var i Danmark for noen dager siden) men hallo… Nei, jeg orker ikke å være redd for det akkurat! De fleste overlever jo uansett, og hele “panemien” er på vei ned anyway. Jeg satser på at både jeg og Mimi er oppe å gå i morgen. I alle fall Mimi, hater å se at hun har det vondt!

Håper dere alle sammen får en fin kveld!


Mimi.

Share:
Previous Post Next Post

7 Comments

 • Chri

  Dakkars! God bedring til dere begge!

  6. mai 2009 at 10:49 pm Reply
 • Frøken Marry

  å, stakkars Mimi og deg. Håper dere blir bedre imorgen eller i løpet av natten ;)

  Bra du liker å svømme, det er utrolig sunt fordi du bruker hele kroppen :D BRA Caroline!

  6. mai 2009 at 10:55 pm Reply
 • Reidun Beate

  Stakkar pusen din da. God bedring til dere begge to. :)

  Klem :)

  6. mai 2009 at 11:11 pm Reply
 • Guds barn

  God bedring! Tviler på at det er svineinfluensa, men hvis det er det så er det ikke så farlig egentlig. Media har hauset det hele opp noe sinnsykt, svineinfluensaen er ikke så farlig som mange tror.

  6. mai 2009 at 11:12 pm Reply
 • Maja

  Uffda, er du syk også? Krysser fingrene for at det går over snart, god bedring til dere begge to!

  7. mai 2009 at 9:07 am Reply
 • bente

  Stakkar Mimmi! Det er forferdelig å se noen man er glad i ha det vondt. Håper dere blir fort friske begge to! :)

  7. mai 2009 at 9:53 am Reply
 • lillesøster benny

  Mimi er en skjønning!!! Nei nå må jeg ikke skifte tema…dakkar deg…mener mimi..og deg seff!! jaja dere er nå oppe nå da så…;D

  7. mai 2009 at 3:54 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!