Jeg har fått en ny favoritt!

20. mai 2009

Har oppdaget en ny blogg som publiserer tegneserier. Der er det nå en konkurranse hvor man kan vinne et tegneserieblad! Jeg er selvfølgelig tilhenger og er med på “leken”.

Besøk henne her: http://sivilstatus.storrusten.net/

Dette er min favoritt:

Denne liker jeg skikkelig godt. Fordi den minner meg om hvordan vi har det hjemme i blant. Jeg, søskene mine og pappa sitter på hver sin PC. Og det kommuniseres langsomt og i små ord. Veldig beskrivende!

Share:
Previous Post Next Post

5 Comments

 • bente

  Herlighet! Det er nesten som om hun har vært hjemme i stua vår, det ER jo meg og kjæresten min! Bortsett fra at vi ikke har mac da ;) Må besøkes :D

  21. mai 2009 at 12:37 am Reply
 • Cecilie Maria

  Fanatastisk, der har hun tatt det helt på kornet, altså! Er nok slik det foregår i veldig, veldig mange stuer i landet vårt! HIhi. Fine og enkle tegninger. Skal ta meg en titt! Har man lov å bruke dem på bloggene sine om man linker? :o) Isåfall er det jo supert!

  SV: Så hyggelig å høre at du liker bloggen min. Nå ble jeg faktisk veldig glad!!

  Håper du får en deilig dag <3

  21. mai 2009 at 10:18 am Reply
 • Reidun Beate

  Hehe. Jeg er innom bloggen noen ganger jeg også. Hun er jo fantastisk flink da. Det der er en daglig samtale mellom meg og min kjære. :P Haha.

  21. mai 2009 at 11:15 am Reply
 • kristin

  Å, tusen takk for all skryt og ros! Det er veldig morsomt med den stripen der, for mange synes ikke den er morsom i det hele tatt, mens andre identifiserer seg fullstendig med den.

  Cecilie Marie: Tegneseriene mine er lisensiert med Creative Commons-lisens, som betyr at du godt kan kopiere striper så lenge du viser hvor de kommer fra!

  21. mai 2009 at 12:02 pm Reply
 • KAYSO

  hahaha, det der lignet litt på meg og kjærest innimellom, knis :P litt flaut også egentlig:P

  21. mai 2009 at 1:10 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!