Fotokonkurranse mai!

6. mai 2009

Hei alle sammen! Jeg skal begynne å ha fotokonkurranser fremover, gøy ikke sant? Jeg foreslår at dere ALLE sammen blir med! For her er det ikke den som har det beste kameraet som vinner – men den som fanger øyeblikket! Månedens tema lyder som følger:

Sannheten om bestemor.

Kanskje du nå tenker “HÆ?”, men tenk litt kreativt da. Det er MYE man kan ta bilder av! Det du trenger å gjøre for å delta er å poste det bildet du vil bruke i konkurransen på bloggen din og legge en kommentar igjen her. Bildet bør være like stort som de bildene jeg pleier å legge ut og du kan kun delta med ett bilde. Sett i gang, vær kreativ. Ha det gøy! (PS: Selvom tittelen tilsier det så trenger det ikke være et bilde av din bestemor. Det kan være noe helt annet, det er det som er spennende!).

Vinneren stikker av med denne lille herlige saken. Det er handsprit som beskytter deg mot sykdommer og virus. Jeg går med en sånn i vesken hele tiden. Veldig greit å ha!

Share:
Previous Post Next Post

11 Comments

 • Thea

  Sv: Ja særlig nå som det er så fint vær :P

  6. mai 2009 at 5:17 pm Reply
 • trille

  Åh, så stas. :) Håper du får inn mange bidrag. :) Jeg skulle gjerne deltatt, men har ikke tid/kapasitet akkurat nå. :/

  10. mai 2009 at 1:52 pm Reply
 • Frøken Marry

  Greit, jeg er skikkelig ukreativ..rett og slett ingen ideer :P Spurte Svein og militær guttene, hjalp ingen ting hehe..

  Jaja, du får sjekke bloggen min og se overskriften, sannheten om bestemor xD jeg blir så falu :P

  12. mai 2009 at 5:15 pm Reply
 • Monica » Bloggarkiv » Hvordan det kunne ha vært…

  […] er spennende. Caroline har en liten fotokonkurranse på bloggen sin, som jeg anbefaler dere å sjekke ut. Temaet denne […]

  15. mai 2009 at 1:49 pm Reply
 • Monica

  Jeg er med: http://moonica.net/2009/05/hvordan-det-kunne-ha-vær :)

  15. mai 2009 at 1:50 pm Reply
 • KAYSO

  Monica hadde et utrolig sterkt og fint bidrag til konkurransen! Jeg har dessverre ingen kreativitet eller bilder som jeg kan bidra med akkurat nå :/

  15. mai 2009 at 3:06 pm Reply
 • Bente

  Dette har helt gått i glemmeboken min, sorry! Det er ikke for sent enda? :o)

  15. mai 2009 at 9:53 pm Reply
 • Bente

  Isj, blogg.no er nede, da får jeg ikke deltatt sånn med en gang. Kanskje like greit ettersom jeg ikke vet hvilket bilde jeg skal delta med ;)

  15. mai 2009 at 9:54 pm Reply
 • bente

  Sånn! Nå har jeg lagt ut bidraget mitt :)

  22. mai 2009 at 7:39 pm Reply
 • Fotoutfordringer? « Ninas Bloggerier

  […] siste tiden har jeg kommet over mange ulike fotokonkurranser, med tema som går fra det vanskelige Sannheten om bestemor, til det litt enklere Manipulasjon. Jeg har ingen planer om å holde slike konkurranser, siden jeg […]

  25. mai 2009 at 5:24 pm Reply
 • Fotoutfordringer? - Nina Reed

  […] siste tiden har jeg kommet over mange ulike fotokonkurranser, med tema som går fra det vanskelige Sannheten om bestemor, til det litt enklere Manipulasjon. Jeg har ingen planer om å holde slike konkurranser, siden jeg […]

  19. januar 2015 at 5:32 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!