En liten hilsen fra Estland

2. mai 2009

Nå sitter jeg sliten og trøtt på hotellrommet etter en lang dag. Tallinn er en utrolig stilig by skal jeg fortelle dere! Og det er en drømmeverden for jenter som liker å shoppe – billige klær overalt. Og de har mange kjente kjeder som Vero Moda, Lindex, Zara osv her, bare mye billigere enn i Norge. Men de som kjenner meg vet at jeg ikke liker å kjøpe klær så i dag har jeg handlet solbriller og Koss headset. Og brus og godis da – som forøvrig er meget billig. Jeg kjøpte 4 stk mineralvann og en del annet for under 50 norske kroner! Jeg har også besøkt en del utrolig stilige resturater – men det får dere høre om siden. Uansett – Tallinn er en fantastisk by! Og i dag har det vært sommer, jeg er så utrolig solbrent!

Snakkes senere folkens!


Veien inn til gamlebyen. Jeg tok bildet i dag. Sjekk været!

Share:
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Marie

  Oi! Det hørtes jo kjempe ut der! HAr egentlig aldri tenkt på å dratt til Tallin, men vi når jo se, hehe!
  Kos deg kjempemasse! :D

  2. mai 2009 at 7:31 am Reply
 • Maja

  Så fint at du har en bra tur! Sender en mail etter jobb :)

  2. mai 2009 at 9:27 am Reply
 • Regine

  Åh, det høres deilig ut!! Hørt det skal være fint der ja, må ta meg ein tur dit ein vakker dag eg og. Eg ville besøkt eit spa om eg var der, e jo så billig, og dei e veldig flinke!

  2. mai 2009 at 11:01 am Reply
 • Lene

  Oooo!! Nice! Ta masse bilda da, så koseli å se vettu :D:D

  2. mai 2009 at 2:50 pm Reply
 • Carine

  Nydelig! Har utrolig lyst å ta turen dit en dag! Kos deg videre :D

  2. mai 2009 at 5:42 pm Reply
 • bente

  Så koselig! :) Gleder meg til å høre mer, og se flere bilder.

  2. mai 2009 at 8:57 pm Reply
 • Helene

  åh, det så fryktelig deilig ut :) jeg vil også feriere!!!!

  3. mai 2009 at 11:21 am Reply
 • Frøken Marry

  åh, jeg skal ta meg en tur bort dit en vakker dag! Billig klær og godis, ååh, jeg vil ha!

  Kos deg! :)

  3. mai 2009 at 2:44 pm Reply
 • mjaua

  du drar kanskje ikke til Tallin for å dra på Lindex? Eller?

  5. mai 2009 at 8:29 pm Reply
 • admin

  Mjaua: Det gjør i alle fall ikke jeg, haha. Jeg liker ikke klesbutikker.

  5. mai 2009 at 8:38 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!