Anmeldelse av blogger del 2

19. mai 2009

Her kommer andre del av anmeldelsene. Jeg har hatt veldig mye å gjøre i det siste, derfor tar disse sakene litt tid. Takk for deres tålmodighet!

http://icefeather.blogg.no/:
Dette liker jeg:
Bente er en kløpper på bilder. Hun kan virkelig både fotografere portretter, natur, dyr og seg selv! Jeg sitter mange ganger og tenker “hvordan greide hun å få det til så bra? Hva er hemmligheten?”. Nå har hun begynt med en såkalt “Fotoskole” som jeg synes er helt genialt! Jeg har mye å lære og hun er flink, kan det bli bedre? Headeren til Bente er så koselig synes jeg. Det er noe eventyraktig over den. Utformingen er enkel og fin. Når du har sort hvitt bilder og har litt farger inni så blir det sinnsykt stilig forresten! Tekstene dine er fine. Korte og gode som regel, jeg liker det! Du er dessuten selvironisk, herlig!
Dette kan blir bedre: Jeg liker ikke Blogg.no, fysj. He he. Det eneste jeg kan “klage” på er at du ikke har skaffet deg eget domene og sånn. Da hadde du hatt mange flere muligheter for å utforme som du selv vil. Velment tips!
Konklusjon: Bloggen din er en av mine favoritter, men skulle ønske du hadde eget domene og layout.
Karakter: 5

http://wordvommit.ipublish.no/:
Dette liker jeg: Reidun Beate ja… Hvor skal man begynne? Jeg liker bloggen hennes helt utrolig godt! Den er først og fremst meget personlig! Innleggene hennes er ofte lange og har en dypere mening. Virker som hun tenker igjennom innleggene sine før hun skriver dem. Bildene hun tar er kjempefine, selvom hun bare har hatt speilrefleks en liten, liten stund. Jeg liker at hun er så åpen og lar oss lesere ta del i hennes liv i en så stor grad som vi får. Det skal mot til for å åpne seg slik! Jeg liker designet hennes også, eller nærmere sagt fargene og headeren. Designet er det vel strengt tatt iPublish som har laget. Du er utrolig flink Reidun Beate! Og jeg blir glad hver gang du popper opp på RSS leseren min!
Dette kan blir bedre:
Som sagt på mange andre. Du er en stor, stor blogger. Og du hadde hatt så utrolig mange bedre muligheter med eget domene og layout. Og jeg har hatt store problemer med å komme inn på bloggen din i det siste, jeg liker ikke iPublish, he he.
Konklusjon:
En av mine favoritter. Skulle så gjerne ønske du fikk noe annet enn iPublish. Det er så vanskelig å komme seg inn på bloggen din… Snufs.
Karakter:
5+

http://lottepotte.blogg.no/:
Dette liker jeg: Du er så sinnsykt ærlig gitt. Og det så sinnsykt underholdene! Derfor digger jeg bloggen din. Den er unik, ikke lik noen andre jeg har sett ever. Det sier seg selv at folk må like det du skriver om. Hvor henter du alt sammen? Og selvironien din er herlig! Men du viser også at du faktisk er et følelsesmenneske i blant. Har ikke fulgt bloggen din så veldig lenge, men jeg digger tekstene dine! Og egentlig er headeren ganske stilig også, he he.
Dette kan blir bedre:
Kanskje poste bildene dine større? De er litt små noen ganger. Og skaff eget domene, ha ha, fy hvor jeg maser om det der.
Konklusjon:
Utrolig sprudlende og flott blogg, få litt struktur og litt større bilder og jeg mener du er DER. Pluss eget domene da, ha ha.
Karakter: 4+

Dette var de jeg fikk tid til i dag. Håper ikke jeg såret noen. Jeg liker dere alle sammen!

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reidun Beate

  Så gøy. Tusen takk Caroline. :)

  Er det vanskelig å komme inn på bloggen min?? Det har jeg ikke merket noe til. :( Så utrolig dumt da. Jeg trives veldig godt på ipublish, og har ikke merket noe tregheg hos andre ipublishblogger heller. :/

  Jeg holder forresten på å sjekke ut priser og slikt på eget domene, så det kommer.. ;) Skal prøve å få fikset det når jeg kommer tilbake fra bryllupsreise. :D

  Takk igjen for bedømmelsen. :)

  20. mai 2009 at 12:16 am Reply
 • Anonym

  I love Bente og Reidun Beate bloggene <3

  20. mai 2009 at 9:02 am Reply
 • Lotte

  Jeg holder en finger på blogg.no. Det er så mye koseligere synes jeg.
  Men ja, bildene blir som regel små pga at blogg.no er litt teit sånn sett. De minste bildene går det som regel an å trykke på, så får man se de i rett størrelse;p

  Morsomt at du synes jeg er unik. Det er koselig å høre :)

  20. mai 2009 at 5:32 pm Reply
 • bente

  Awww, nå ble jeg glad :D tusen takk for fine ord! Har veldig lyst på eget domene, det var faktisk det som var tanken før jeg oppretta bloggen. Men jeg vet ikke åssen man gjør det, lager layout og sånn altså. Har lyst til å lære meg, men så er det den berømte dørstokk mila da vettu ;) Kanskje du kan starte “layout skolen” her på bloggen din, så lærer vi av hverandre? ;)

  20. mai 2009 at 6:24 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!