Kom arbeidslyst og treng deg på…

13. april 2009

… Her skal du motstand finne! Så godt sitert av Solan Gundersen i Flåklypa (forresten elsker jeg Flåklypa). I morgen er en ny arbeidsdag etter en alt for kort ferie, og jeg prøver å kjenne etter om jeg har en smule igjen av motivasjonen som gjerne skulle vært plantet i mageroten nå! Noen som vet hvor man kan hente arbeidslyst?

Jeg og lillesøster Sandra tok toget inn til Gardemoen i dag, fra Stokke. Det var mildt sagt stappfullt, men koselig. Jeg, som den utadvendte jenten jeg er, begynte å samtale med folk rundt meg. Ble skikkelig kompis med en liten jente på siden av meg, og vi tegnet en flodhest i et badekar som pusset tennene sammen. Det var koselig! Jeg skulle ønske vi hadde tog i Nord Norge. Og lenger påskeferie. Ja. Det hadde vært noe det!

Og forresten: Tusen takk til alle dere som liker “Bloggerportrettet” prosjektet mitt! Jeg setter pris på det! Det var jo i hovedsak et prosjekt jeg startet fordi jeg er nyskjerrig på dette med blogging og kommunikasjon med lesere, og jeg elsker at dere liker det også! Vi har utrolig mange flotte bloggere i Norge, og en hel håndfull bloggere med pontensiale for å bli noe stort også. Gi meg gjerne tips om bloggere dere synes jeg bør ta en prat med.


Moro å ta bilder fra toget.

Share:
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Cam

  Så koselig! Håper du tok bilde av flodehest tegningen å?! Syns i såfall du skal slenge inn det bildet også ;)

  14. april 2009 at 1:16 am Reply
 • Caroline Holmskau

  SV: Takker så mye! :)

  Togturen hørtes kjempekoselig ut, unger er jammen herlige. Du blogger bra! :)

  14. april 2009 at 10:55 am Reply
 • KAYSO

  hihi, jeg har ikke helt klart å omstille meg fra feriemodus enda. Jeg får meg ikke opp av sengen, men nå MÅ jeg snart altså! Hva jobber du med? =)

  14. april 2009 at 11:20 am Reply
 • Charl8e

  Nei, det å hente arbeidslyst er vanskelig. Opptil flere ganger i uka sliter jeg med det samme, men siden jeg har hatt en møkka påska (sånn egentlig) så er jeg hypp på å komme tilbake til de hverdagslige tingene. Jeg syns heller det ikke var så ille å stå opp idag! :-)

  Flåklypa er digg!

  14. april 2009 at 12:18 pm Reply
 • Tore Remi aka Filosofaen

  Ja, det er jo en individuell ting. Jeg liker jo å se på det at man tenker som en stimulering av intellektet og dermed fordriver uvitenhetens slør. Fy fader, jeg er dyp i dag.

  14. april 2009 at 4:43 pm Reply
 • magnill

  Flåklypa er søt! :)
  Fint bilde!

  14. april 2009 at 5:24 pm Reply
 • Marianne

  Togturer er kos:D

  14. april 2009 at 5:53 pm Reply
 • Vutarie

  man hører på fin og sprudlene vårmusikk med folk som nynner melodier. for å holde seg motivert, altså. og så drikker man kuli.

  14. april 2009 at 6:08 pm Reply
 • Martine Elise

  Hehe, absolutt lov til og ikke være enig :) Det viser jo bare at du har egne meninger også – som er bra!

  14. april 2009 at 9:04 pm Reply
 • ceciliek.

  Ikke noe godteri? Barnemishandling, nesten :D
  Elske små barn som tar kontakt sånn, gikk forbi ei jente før idag som sa stolt “æææ har på jjjjoooosa jakke!” så kastet hun en stein på meg og løp – barn er herlige!

  Bloggportretter er kjempegøy, fortsett med det ja!

  14. april 2009 at 10:20 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!