Jeg tar meg ferie

29. april 2009

Det var deilig å bli 20 år, egentlig. Føler jeg nå har en “fresh start” som det så pent heter. Tusen hjertelig takk for alle gratulasjoner alle sammen, det gleder et ungdomshjerte!

Nå skal jeg om ca. 5 timer sette meg i bilen og kjøre til flyplassen. Flyet skal først frakte meg til Oslo, så til København og så til slutt til Tallinn, Estland. Yeah! Snakk om omvei… Skal bli deilig å ta en langhelg i en av Europas kulturelle og historiske byer. Håper jeg får besøkt Okkupasjonsmuseumet! Fortiden mellom Russland og Estland er ganske spennende og lærerik skal jeg bare fortelle dere! Ønsk meg god tur!

Forresten: Jeg skal ha med PC’en så se ikke bort i fra at det kanskje, kanskje kommer noe snacksy inn her. Jeg har i alle fall automatisk publisert noen bloggerportretter dere kan kose dere med i helgen! Og: Spørrerunden står enda åpen lenger ned her om noen vil spørre om noe. Jeg skal ta meg av det i neste uke. Håper på noen flere, kanskje jeg svarer på video. Tviler egentlig men…

Takk for en fin, fin bursdag og ha en fin helg!

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reidun Beate

  Kos deg på ferie i Estland. :D

  29. april 2009 at 11:56 pm Reply
 • Marie

  Kos deg :D

  30. april 2009 at 12:55 am Reply
 • christine

  god tur Caroline :)

  30. april 2009 at 11:03 am Reply
 • Heidi

  Nice ;) God tur!

  30. april 2009 at 8:05 pm Reply
 • bente

  Gratulerer med dagen som har vært, og goooood tur! :D

  30. april 2009 at 8:16 pm Reply
 • June

  Åååh, Tallinn! Var der da jeg var tretten, begynner å bli en stund siden gitt. :-b

  4. mai 2009 at 5:56 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!