Boktips: Sola er en feit gud

26. april 2009

Jeg vil anbefale dere alle å lese Sola er en feit gud som er skrevet av den norske forfatteren Jon Ewo. Den handler om Adam som er 17 år og bor i Oslo. Han synes det er skikkelig teit å være barn og vil bli voksen så fort som mulig. Denne boken har egentlig ikke så mye handling- det er en humoristisk bok. Jeg lo meg igjennom hele boken. Ja, faktisk så lo jeg meg igjennom hele serien. For det er tre bøker i serien. Sola er en feit gud, Månen er en diger pudding og Jorden er tøff og naken. Meget sær humor men jeg elsket dem!

Share:
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Cam

  Huff jeg hater egentlig morsomme bøker, men kanskje denne er et unntak? ;)

  26. april 2009 at 11:11 pm Reply
 • Mette

  kult! Takk for anbefalingen, – jeg trenger noen gode bøker til togreisene mine. ;) (går fort noen bøker med 3 timer tog hver dag).

  27. april 2009 at 9:19 am Reply
 • Regine

  Takk for boktips, skal prøve å huske på det. No går det kun i eksamenslesing og eg får ikkje lov av meg sjølv å lese noke skjønnlitteratur før alle prøver og eksamener e over :D

  Ha ein fin dag =)

  27. april 2009 at 10:48 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!