Previous Post Next Post

4 Comments

 • Marie

  Nå fikk jeg skikkelig lyst på pasta. Nei.. jeg tror egentlig jeg bare er sulten! MAAT!

  29. april 2009 at 1:08 pm Reply
 • Reidun Beate

  Jeg har sett Hannah Montana: The Movie, og jeg elsket den. :D Så utrolig bra. :)

  ..knis. =)

  29. april 2009 at 1:48 pm Reply
 • lillesøster benny

  det e bra du like hannah montana!! for da (når du kommer på besøk) så træng vi ikkje å se på nåkka anne enn HANNAH MONTANA!!! PS: æ, monica og helena ska se hannah montana the movie på kino på fredagen!! glede mæ kjæmpemasse!!!!

  29. april 2009 at 3:39 pm Reply
 • Maja

  HAHAHA jeg så Hannah Montana i går! Lasta den ned fra nettet, skikkelig dårlig kvalitet, typ filma med videokamera i kinosal med mennesker som reiser seg og går forbi kameraet når de skal på do. Men den var jo kjempegøy! Den havner nok i chickflick samlinga sammen med mean girls, clueless, og wild child ;)

  29. april 2009 at 9:04 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!