Dyretesting

20. mars 2009

Jeg er som mange andre (men ikke alt for mange) opptatt av at dyr (og mennesker) skal ha det godt. Har alltid vært lidenskapelig glad i dyr og jeg kjenner at hvis noen hadde gjort noe vondt mot katten min hadde jeg blitt rimelig sint for å si det mildt. Så jeg har tenkt å bli mer bevisst i tiden som kommer på såkalte dyrevennlige valg.

Var innom bloggen til Bente i dag der hun hadde lagt ved en link til Dyretesting.no. Dette er en side som er god å ha når man vil ha litt peiling på hva som er bra og kjøpe og ikke bra å kjøpe. Blant annet finner man fort ut at blant annet Adidas og L’Oréal er merker/bedrifter som har testet sine produkter på dyr, mens andre merker som Mary Kay og Nivea er laget av dyrevennlige sjeler. Sånt kan man kanskje legge seg litt på hjernen og hjertet.

Jeg er i alle fall ikke for testing på dyr, og jeg kommer til å prøve å unngå å bruke produkter testet på dyr.

Share:
Previous Post Next Post

8 Comments

 • KAYSO

  OMG – for en NYDELIG blogg du hadde! Virkelig – ELSKET designet ditt! noe helt annet og orginalt! Nice work! :) Nå som det var sagt – jeg er også veldig dyrekjær, men skal innrømme at jeg ikke har tenkt veldig på det med dyretesting egentlig. Leste bloggen til Bente idag selv, og jeg begynte å tenke litt rundt det (…)

  20. mars 2009 at 10:01 pm Reply
 • Monkey

  Dyretesting er galt. Jeg prøver også å unngå produkter testet på dyr.

  21. mars 2009 at 12:50 am Reply
 • KAYSO

  hehe, no problem, de som har jobbet med fint design fortjener litt skryt :) blir spennende å følge deg fremover, siden jeg ikke har lest noe fra deg før i dag:)

  21. mars 2009 at 12:52 am Reply
 • sofie

  dyretesting er galt, så jeg prøver å unngå produkter som er testet på dyr, men det er veldig vanskelig å vite hvikle som er teste på dyr, og ikke :(
  fin blogg, veldig fint design!

  21. mars 2009 at 2:07 pm Reply
 • Frøken Marry

  Liker Mary Kay og Nivea :)Tror jammen jeg skal sjekke dyretesting sia.

  21. mars 2009 at 2:44 pm Reply
 • Monica

  Jeg er imot dyretesting, men jeg skal innrømme at jeg ikke alltid er flink til å finne ut hvilke produkter som tester på dyr, og hvilke som ikke gjør.. Dessvere.. Jeg elsker dyr, så jeg burde bli flinkere til å sjekke det ut..

  21. mars 2009 at 3:31 pm Reply
 • Cecilie Maria

  Tankevekkende innlegg! Thanks! Genialt at noen har laget en slik side :) Da har man en mulighet til å sjekke opp. Bodyshop er jo også veldig bra mtp. etikk og testing på dyr. Jeg handler mesteparten av sminken min + skrubbe-/fuktighetskremer og ansiktsmasker der.

  21. mars 2009 at 5:43 pm Reply
 • Cecilie Maria

  Fantastisk design forresten! Måtte du betale for det?

  21. mars 2009 at 5:43 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!