Bilder fra den siste tiden

2. mars 2009

Tiden har gått utrolig fort i det siste. Dagene bare suser av sted, og jeg føler fritiden er nesten ikke-eksisterende. Men det er egentlig bra, er deilig å ha noe å gjøre. I morgen begynner treningsprosjektet mitt, jeg grugleder meg. Men du vet, helsen må opp og gå! Og som de sier i reklamen: Det finnes ikke snarveier til god helse. (Ta tranflaska og føttene fatt folkens!).


Jeg har verdens morsomste kattunge!


Bare se her.

Share:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • S

  Naww. fine bilder! du får ha masse lykke til med treningsprosjektet, må egentlig starte selv snart altså! er det å komme i gang som er vanskeligst!

  2. mars 2009 at 11:38 pm Reply
 • Bente

  Så utrolig søt kattepus! <3 Hva heter hun?

  3. mars 2009 at 12:07 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!