Previous Post Next Post

5 Comments

 • Karoline

  Godt motto!

  7. februar 2009 at 3:20 am Reply
 • Mira

  Aww, så fint bilde :)

  sv: som jeg sier til flere her som kommenterer som er nervøse for eBay så kan jeg love at det er hundre prosent trygt så lenge man betaler for det man kjøper via Paypal. Jeg har handlet omtrent 160 ganger så jeg vet hva jeg snakker om, og om man skulle være uheldig så får man igjen alle pengene man har betalt av Paypal, heldigvis.

  7. februar 2009 at 5:28 pm Reply
 • Therese

  Sv: Ja, MGP er konge! Jeg er veldig skuffet over mange av artistene i år faktisk, og jeg er veldig skuffet over at KeSera ikke kom videre, de var flinke. Hvem syns du er best i år da? Jeg holder en knapp på Alexander eller Tone :)

  8. februar 2009 at 12:53 am Reply
 • Chri

  Så tøff illustrasjon av jenta, regner med det er deg? Gøy at du bruker den igjen med forskjellige ting i innleggene :)

  9. februar 2009 at 9:14 am Reply
 • admin

  Jo, takk skal du ha! :) Det skal liksom forestille meg ja, mitt tenkende vesen, ha ha.

  9. februar 2009 at 10:31 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!