Grand Prix!

8. februar 2009

Som mine nærmste venner kjenner godt til er jeg en iherdig Grand Prix fan. Dette innebærer ikke at jeg er et geni som kan alle tekster og artister gjennom alle årene, MEN det er en helaften når man senker seg i stolen for å se på Grand Prix!

Kan ikke helt ærlig si at årets norske finalister har vært helt “i taket”, men det er noen få som stikker seg litt ut. Tone Damli Åberge har jo allerede stukket seg ut i media som favoritt grunnet sin tidligere kjendisstatus, men i kveldens delfinale fikk jeg en ny favoritt! Alexander Rybak har laget sangen sin selv og spiller fiolin! Det er disse to som jeg tror har den største sjansen til å gå videre til den internasjonale finalen. Her kan dere se dem begge, litt dårlig kvalitet, men pytt pytt!

Alexander Rybak – Fairytale
Tone Damli Aaberge – Butterflies

Andre som er gått til finalen/har sjansen til å gå til finalen:

Surferosa – U look good (Har fått en siste sjanse)
Janni Santillan – Like you did (yesterday) (Har fått en siste sjanse)
Velvet – Tricky (Har gått finalen)
Alexander Stenerud – Find my girl (Har gått til finalen)
Thomas Brøndbo – Det Vart Ein Storm (Har gått til finalen)
Ovi – Seven Seconds (Har gått til finalen)

Noen smakebiter fra delfinaler i andre land:

Spania
Slovenia
Island

Hvem tror dere vinner den norske finalen?


Share:
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Mira

    Jeg må innrømme at jeg ikke har fulgt med :)

    sv: hihi, cool :D Jeg har en føflekk midt på haken.

    8. februar 2009 at 3:38 pm Reply
  • Jeg blir superglad for en kommentar!