Barndommens dager

22. februar 2009

Hva er vel bedre enn å være et barn? Du sprader rundt i en spennende verden, har null bekymringer og alt er en evig lek. Om noe er skummelt er det alltids noen voksne som elsker deg og gir deg klem og ispinne. Noen ganger savner jeg virkelig barndommen, det var en herlig tid. Benytter anledningen til å takke familien min for at de gav meg en fantastisk barndom som jeg aldri i hele mitt liv skal glemme!

Savner du barndommen din?


Lillesøster Sandra og meg på Gran Canaria.


Lillebror Espen, meg, lillesøster Benedikte og lillesøster Sandra.


Lillebror Espen fisker. Fint minne.


Lillebror Espen, meg og lillesøster Sandra i Lilleputtland. Vi pleide å stoppe der hver sommer.


Lillebror Espen og pappa Steinar.


Mamma Rakel.

Share:
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Monica

  Jaaa jeg savner ofte barndommen. Kjekt å mimre tilbake. Har mange bilder og videopptak fra barndommen.

  22. februar 2009 at 10:40 pm Reply
 • Kaja

  Så utrolig skjønn Benedikte var på d ene bildet der… ligna nesten litt på Carine som liten…

  23. februar 2009 at 11:11 am Reply
 • benedikte

  Å tusen takk kaja…Det var da alt for meget!

  28. februar 2009 at 12:11 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!